Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › MS pēdējais ierocis pret Apple – TERMINATORS
Tādu humoristisku videoklipu radījis Leons Vangs, kurš stāsta par 600. sērijas trūcīgā Terminatora dzīvi. Klips veidots kā amatieru video, kurā datorvizualizācijas procesā meistarīgi iemontēts Terminators – viss kā īstajā kino. Galvenā video rozīnīte
[youtube]
Zheel ka taa nav dziivee…
Video montets un taisīts uz mac,jo windows vienkārši to nespēj !!!
VAI-TU-VIENREIZ-AIZVĒRSI-SAVU-STULBO-***-UN-VĒLREIZ-****-***?
Uz abām sistemām gan video var montēt, gan programmas darbināt normālā ātrumā… Ja vajag specifisku programmatūru darbināt, tad biezaja variantā pēdējā laikā izmanto modificēčtus Linux kerneļus… =] Piemēram datoriem ar 10 video kartēm.. u.t.t. =] Kas specializēts lieliem video renderēšanas/apstrādes darbiem!
Ja tik daudz nebiji speejiigs saprast, tad zheel ka esi ***.
Un pirmos divus komentārus rakstījuši ir tauri..
Uz abām sistemām gan video var montēt, gan programmas darbināt normālā ātrumā… Ja vajag specifisku programmatūru darbināt, tad biezaja variantā pēdējā laikā izmanto modificēčtus Linux kerneļus… =] Piemēram datoriem ar 10 video kartēm.. u.t.t. =] Kas specializēts lieliem video renderēšanas/apstrādes darbiem!
Viss ok,prosta gribās pakurināt tautu 😀 ,bet mac tāpat labāks !!!
Aldis, tu ir mudaks, vai centies taads buut? Man piedr*zt, uz kuras sisteemas tiek taisiits video, bet manaa atbildee augstaak mineetajaa doma ir pateikt to, ka viss video, grafikas apstraadei nebalstaas un nav atkariigs tikai no Apple.
Ja tik daudz nebiji speejiigs saprast, tad zheel ka esi i*iots.
Protams… 😛 Esmu es iDiots! 😛 😀 😀 😀 😀 Tikai nepiedalos fleimvāros, un neaizstāvu te pa visām vārītem kautkādu OS, vai atkal pretēji – nenolieku līdz ar zemi! 🙂 Bet tač protams vnm. būs kāds kurš argumentācijas trūkuma dēļ mani ņems un nosaukās par iDiotu, un aizstāvēs savu taisnību! 🙂
Miers! 🙂 Atkārtoju 9458923x, nenāku es te kašķi meklēt! 🙂 Neapvainojies pats tikai taga vēl! 🙂
Vel smiekligaka ir Apple fanatikju atkariba no zimola. Ta ari nav spejusi pateik, ar ko ta kaste labaka par analogu piisli ar Win vai nix. Ar to, ka maksa 2x dargak?
Mac nespeej to ko speej Sun Ultra Workstation 40:
OWNED BY THE DISCO!
Es gan izvēlētos u27, bet u40 arī der 🙂
Leon Wang
Der pārbaudīt info pirms publicēt.
Kālab humors vēl būtu jāpārbauda? Jo tieši tā šī ziņa un klips arī domāti. 😀
Preses relīzes