MSDN Academic Alliance licenzētā programmatūra par brīvu

Sākumlapa Forumi Software Cita programmatūra MSDN Academic Alliance licenzētā programmatūra par brīvu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ar4man
    Participant

Manā augstskolā RA jau 2. vai 3. gadu ir iespēja pieteikties uz pieeju nokačāt licenzētas OS un daudz dažādas licenzētas programmas par brīvu jeb uz augstskolas rēķina.

Forši! Būs jāsaraksta diskos viss vajadzīgais un no XP Pro laikam pāriešu uz Windows 7 Pro…

https://msdn.microsoft.com/academic/

https://datkat.ru.lv/course/view.php?id=2

rATRIJS
    Participant

Tas ir legāli vien tik ilgi, kamēr tu esi students (ja pareizi atceros). Un šī iespēja, manuprāt, ir jebkurā pienācīgā augstskolā 🙂

ar4man
    Participant

Nope! Pēc tam vari lietot, cik ilgi gribi…

ob1
    Participant

Kāds nezina vai to programmu var lietota arī skolas?

ar4man
    Participant

ob1 wrote:

Kāds nezina vai to programmu var lietota arī skolas?

Man aizdomas, ka skola arī lieto to visu. Ja tāds bija jautājums

Kon
    Participant

To mēslu universitātes pērk ( abonē ? ) , tā vismaz man no pašpārvaldes teica , diez vai skolām atrastos nauda .

richX
    Participant

Emm, atvainojos par izradito necienu, bet vai Jus man ludzu nevaretu paskaidrot si topika jegu. Reklamraksts?

P.s. Pats no si semestra esmu RA inzinieru fakultates students, jutos parsteigts, kad man 1. Septembri pastastija par sadu iespeju legali (beidzot) dabut Windows produkciju, zel ka office saja saraksta ari neietilpst…

_Mo3_
    Participant

man @ LLU tas pats, un to programmatūru var lietot cik ilgi gribi, tikai vienīgi ir tāds nosacījums, ka lieto vienīgi tu un neviens cits 🙂 tobiš nevar likt uz katra otrā kompja!

ar4man
    Participant

Niideejs wrote:

To mēslu universitātes pērk ( abonē ? ) , tā vismaz man no pašpārvaldes teica , diez vai skolām atrastos nauda .

Kāpēc mēslu? Ja tu legālo programmatūru uzskati par mēslu, tad – kā vēlies. Nauda jau sen ir samaksāta, pie tam – tikai 15 % no projekta kopsummas, jo tas ir ESF projekta ietvaros.

“Emm, atvainojos par izradito necienu, bet vai Jus man ludzu nevaretu paskaidrot si topika jegu. Reklamraksts?”

Gribēju padalīties ar info. Sauc, kā gribi.

Kon
    Participant

Domāju vienu , uzrakstīju citu 😀 . Esmu tikai pozitīvās domās par projektu . Ja kas tur jau W7 Pro ir 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā