MSE + WindBLOWS XP FESTS darbā.

Sākumlapa Forumi Software Windows MSE + WindBLOWS XP FESTS darbā.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    jonjs
    Participant

Lieta tāda. Laikam pirmdien atnāca kaut kāds atjauninājums no MS vai no uzņēmuma adminiem, bet rezultāts tāds, ka mūsu laboratorijā visiem datoriem ar XP MSE rāda, ka tjipa ” … tavs dators nav aizsargāts un vispār tā un šitā … “. Es izlasu standarta anglisko frāzi, ko mūsdienās saprot pat tie, kas gudrāki par 5-klastnieku un izvēlos standarta piedāvājumu, kas izlec no MSE uz XP. Palaist MSE no jauna. Rezultāts man pēkšņi nobrūk visas progas ieskaitot pat TASK MENEDŽERI. Iekš XP tieku tikai Safe MODE. Pārējie šo jauno fīču ko piedāvā MicroSoft neizmanto un MSE uz XP nepalaiž pa jaunam. Dzīvo ar sarkanu un nevis zaļu ikonu un viņiem problēmu nav. Īsi runājot tā neko sev fejerverks pēc Win XP atbalsta beigšanas.

Vēl paamanījos iekš SAFE MODE ieeiet Mazmīksto mājas lapā. Tur kā reiz ap to laiku, kad man viss sākās (t.i. jaukie piedzīvojumi ar MSE uz XP), tas pats sākās arī citiem. VELKOMMEN INTO THE FU … monopolium. Vai kā tur bija ? 😀 Lokālajam adminam zvanīju, bet darba diena gāja uz beigām u.t.t. šis par problēmu bija dzirdējis, bet laikama vēl nav īsti apzinājies apmērus. ES vienkārši mīlu Windows … . Un kompāniju, kas to radīja arī ļoti nu toč 😀

samurajs
    Participant

Tas tev mājiens ar mietiņu, ka laiks aizvākties no XP vides 😀 Mazmīkstais tak jau deklarēja, ka WinXP vairs netiek atbalstīts un pretenzijas nepieņem.

Aldis
    Participant

Vakar viens dators ar MSE brutāli kārās pie start-up. Noinstalēju nost to MSE, viss aizgāja normāli. 😀

Tā pat ar to MSE neko diži pasargāts jau justies nevarēja – caurs, kā 3 mēnešus non-stopā novalkāta zeķe, laiž garām visu ko vien var palaist.

Taga apzinos, ka man arī būs problēmas, klienti zvanīsies, jo tik daudziem – tieši šī konfigurācija XP + MSE. 😀

Andron MacBeton
    Participant

Jūsu laboratorijā par kompjiem atbildīgais ir lohs.

sivino
    Participant

Yep. Š eit tas pats – vakar/šodien vairāki datori ar XP + MSE totāli iefrīzoja (10+ min) pie login screen un arī pēc tam.

Pēc MSE uninstall viss kā pie cilvēkiem! MS tiešām ar sūdainu mietu (savā veidā) norāda, ka laiks no XP šķirties kā draugiem… 😀

garaisezis
    Participant

mums darbā ir šāds brīnums https://news.thomasnet.com/fullstory/Laser-Machining-Center-offers-3-modes-of-operation-452719 bija reiz win98, pēc flashdiska nomaiņas uzlika winXP, iet griezdamies un problēmu nekādu. Internetu gan nav redzējis simts gadus, tikai lokālais tīkls priekš bluprintiem

system32
    Participant

MS pacentušies uztaisīt ģeniālu definition update pakotni – FEP/SCEP klienti uz Windows XP mašīnām uzkarina datoru, līdz serviss nobeidzās, tad automātiski tiek piestartēts atpakaļ un atkal karās. Respektīvi XP mašīnas ar FEP/SCEP klientiem un pēdējiem definition updeitiem ir absolūti nelietojami. Iespējams, ka ietekmēti ir arī Win 2003 serveri.

Es atradu darbā work-around – atslēgt opciju “Enable Behavior Monitoring”. Pagaidām izskatās, ka strādā.

Der arī šāds work-around – disable Microsoft Antimalware servisu.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā