Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Muitošana
Es domāju, ka šeit ļoti daudz pasūta kaut ko no citām valstīm, taču vajag daudz laika, lai tā prece, ko esam pasūtījuši, piemēram no USA, nonāktu līdz Latvijai..
Es runāju par muitu un tādām lietām, jo es sūtu vienu drēbes gabalu [nav svarīgi, kādu] no Arizona’s.
(Scottsdale, AZ 85259)
Es varu sekot līdzi, kur ir mana prece ar speciālu ID.
Es izmantoju First Class Mail International. (USPS)
Samaksāju par piegādi 10$.
Es vienkārši gribu uzzināt, kā notiek tā muitošana, jo es nekādā ziņā negribu, lai ar mani notiek tas pats, kas notika ar Š O JAUKO CILVĒKU..
Pašlaik mana prece nekustās no vietas jau otro dienu, taču es ceru, ka tas tikai uz īsu brīdi, jo visu laiku tā tiek vesta tuvāk LV.
Varbūt, ka kādam ir kāda pieredze šajās lietās ?
P.S. es nepirku to preci: Amazon un eBay.
Tuvākajā laikā plānoju iegādāties arī preces, kas saistītas ar IT.
Kad prece nonāk LV, par to arī ir jāmaksā, cik ……
Kā notiek tie muitošanas procesi ….
Atsūta apmēram divu nedēļu laikā……
(Prece interneta veikalā maksāja 21 USD, bet izvēloties standarta piegādi (10 USD) un kopā 31 USD.
Latvijas naudā man noņēma aptuveni 17.00 Ls.
P.s. Ja traucē kādai precei, ko apmaksājis kāds LV, +uzcenojums, lai netraucē+kataloga uzcenojums+PVN.
Mana prece aizvien nekustās no vietas kopš 17.06.12 ………
Es personīgi negribu apskriet visu RIX, lai dabūtu kaudzi ar papīriem, lai pierādītu, ka viss ir kārtībā.
Runā, ka ar USPS priority mail paciņa atnāk daudz vēlāk, nekā ar First-Class Mail International.
Vēl kaut kādā forumā lasīju, ka ir labi izvēlēties USPS priority mail, jo tad neesot nekas papildus jāmaksā..
Protams, šis pakalpojums maksā aptuveni 21.93 Ls mūsu naudā.
Kā tad īsti ir : )?
Nu, kopš pasūtīju preci, tā visu laiku iet uz priekšu, tikai 17.06.12, tā ir iesprūdusi FedEx birojā..
(Pēc kartes skatoties, bet tur jau nebija rakstīts, ka tieši nosūtīja uz FedEx)
Preses relīzes