Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Mūžīgais jautājums par tālruņa iegādi!
Tad nu arī es esmu nonācis situācijā, kad man ir nepieciešams jauns crapfŠns, jeb precīzāk iepriekšējais laikam ir nobeidzies, jo nemitīgi restartējas.
Nerunāšu daudz, un ķeršos pie lietas. Ir nepieciešams mobīlā sakaru iekāra, ar kuru ir iespējams veikt zvanus, sūtīt īsziņas, lietot aplikācijas(tādas kā Foursquare, Twitter, FB, GMail, u.c. daž ne dažādas daudziem šķietami garlaicīgas aplikācijas), kā arī tālrunim augstā kvalitātē pārlūkot i-neta aplikācijas.
Cena – neierobežota, bet ir tikai 1ns bet, lai varu gadus 5 nedomāt par jauna iegādi, t.i. tas spēs apmierināt mana visas iepriekš minētās funkcijas.
Paldies jau iepriekš!
Ja negribi Android, tad HTC Radar vai Nokia Lumia 800. Savukārt ja negribi iztērēt vairāk kā 200Ls, tad Lumia 710.
Ēmm, atgriezies uz planētas Zeme. Kurš vispār to pašu telefonu ilgāk par 2 gadiem nēsā kabatā?
Pēc aplikācijām spriežot Androīds. Pēc manas gaumes, kāds no biezmalu HTC, šamos var spārdīt un sist.
Līdzšinējam SE X8 1,5 gadu laikā uzraksti pie pogām jau pazuduši, stikls arī jau bik paskrāpējies, kaut arī visai akurāti ar to apejos… Darbojas gan normāli.
Samsuņģi negribētu, bet Sony Xperia S būtu uz mieru riskēt.
Un ko Jūs domājat bar BB? Ir kādam saskaršanās ar šiem aparātiem?
Man arī SII stikliņš ir iešķīdis nedaudz, ieskrāpēts, paskatījos repair kit kompektus, točojamā virsma jauna tikai 100 dolāri, ja nu kas nojiet pa gruti, var mierīgi atjaunot.
Kā jau teicu, lombī šamos redzēju ap 140 – 150 Ls, un Pirmo galaxy ap 100 Ls.
Jāsaka, ka pirmo gan nav vērts ņemt.
Pirmkārt, tev pašam ir jābūt skaidrs – kādu programmatūru vēlies lietot. Neiesaku mētāties apkārt pa 101 servisiem. Katrai OS nāk līdzi savi servisi / risinājumi.
Otrkārt, cik būtisks ir dizains, vajag piemeklēt sev tīkamāko pēc taustes / izskata.
Treškārt, jāņem jaunākais un spēcīgākais, nevis pavecāks modelis ar jaunāko apdeitu, lai arī nākotnē var saņemt apdeitus uz , piemēram, Android 5, Android 6 utt, utt
P.S. – iesaku pirkt tālruni 1-2 gadiem, tad to nomainīt. Ne jau tikai dēļ pārmaksām, bet nopērkot atkal pēc 2 gadiem labu tālruni – tas būs labs, un noteikti daudz labāks nekā pirms 2 gadiem iegādātais “superlabais” modelis.
Nē, Samsung plastmasīgums man ne īpaši.
Pilnīgi piekrītu, ka jāpērk tikai jaunākie, tekošā gada modeļi. Pirkt kaut vai no 2011. gada līnijām ir apšaubāma ideja, bet vēl vecākus – naudas izmešana vējā.
Skaidrs, ka daudzi cilvēki ļoti pierod pie saviem telefoniem, un jauns aparātiņš nereti sākumā izraisa diskomforta sajūtu. Tāpēc arī rodas vēlme staigāt ar vienu modeli 5 gadus.
Pieradums ir spēcīga lieta…bet ar to ir jārēķinās.
P.S. – pēc manām domām, tālrunis ir jāmaina 1-2x mēnesī, lai tas neapniktu. To ari cenšos darīt 😀
Preses relīzes