Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Mūžīgais jautājums par tālruņa iegādi!
Manā mūžā man ir bijuši tikai 3 tālruņi, pirmos 2 nomainīju ar 4 gadu intervālu, jo tie gluži vienkārši fiziski nobeidzās, un tagad ir pienākusi kārta arī trešajam, kurš arī acīmredzot tīri fiziski atdevis galus.
Tādēļ gribu iegādāties tādu aparātu, kurš vel kaut vai vismaz tos 4 gadus, lai varu ar mierīgu sirdi nopirkt un dzīvot laimīgs…
Tā kā es gribu kārtīgu iekārtu, tad nu arī gribas apskatīt un izsvērt daudzus plusus un tik pat mīnusus, lai nav tā, ka iegrābjos, un pēc 2(labākajā gadījumā) gadiem atkal jāmaina sakaru iekārta.
Īsumā, man ļoti svarīga ir kvalitāte & stabilitāte no iekārtas puses! Tā kā manam iepriekšējam fŠnam bija 4″ ekrāns, tad nu nākošajam, topošajam arī būtu labi vai nu tāds pats, vai lielāks.
Nu to, ka nevienam tas nav palīdzējis, es apgalvot nevaru. Bet tomēr, salīdzinot ar, piemēram, GSM Arena apskatiem, tas nav nekas. Es saprotu, ka šis tomēr ir IT nevis mobilo telefonu portāls, bet tomēr, ja jau telefons tiek paņemts uz testu, tad vajag viņu notestēt kā nākas. Es arī nesaku, ka tie ir slikti, taču bieži vien man šis tas tajos pietrūkstas. Piemēram, video ar telefonu darbībā, detalizētāku programmatūras aprakstu. Mūsdienās svarīgi arī ir baterijas darbības ilgums un citi parametri, kas tiek pētīti citos testos. 🙂
Vienīgi par kameru gan nevaru galvot. Manam testa eksemplāram viņa tā kā darbojās, tā ka ne (troksnis, gaismas līki utt.), citiem tā ir lieliska. Veikalā pirms galējā pirkuma veikšanas jāaptausta eksemplārs un jāpamēģina pafokusēt uz dažādiem objektiem.
Raivix
Mans mērķis ir apskatā pateikt savas domas par konkrēto iekārtu, uzskaitīt tās galvenās iezīmes, plusus, mīnusus. Tas, manuprāt, ir svarīgāk par tehnisko parametru atreferēšanu daiļliteratūras formātā. Vienmēr iesaku cilvēkam palasīt vairāku testētāju darbus un izvilkt vidējo. Ja rodas vajadzība pēc papildus parametriem – tos var iegūt internetā pāris sekunžu laikā. Un nav tā, ka netiek novērtēts baterijas laiks, bet 90% tur standartā vienu dienu, ja kādam ir tas izceļas, tad to īpaši atzīmēju. Es tak nerakstīšu, ka, piemēram, telefons nodrošina SMS funkciju 🙂
Starp citu… es labprāt priecāšos, ja pievienosies un izmēģināsi savu roku apskatu / testu veidošanā (nopietni, bez jokiem). Varu tev nodrošināt dažāda veida tehniku – vajag tikai vēlmi darīt, mācīties un … jā, un būt reāli sasniedzamam (Rīga).
======
Tēmas autoram
Man ar tagad testējas tel ~ 200 Ls vērtībā. Ekrāns virs 4 collām, jaunākais softs, šā gada laidums – tavām prasībām ir ar atliektiem gadiem. Apskats gan būs tikai ~ nākošnedēļ 🙂
Ko es varu teikt? Xperia P ir lielisks korpuss, kuru rokās turēt ir patīkami, bet Xperia S ir lielāks, labāks un košāks ekrāns, labāka kamera un, jā, plastmasas korpuss. Var pieciest, bet Xperia P ir tiem, kuriem forma>funkcionalitāte.
Preses relīzes