Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Mūzikas atradumu thread
Aldis Drēģeris
[youtube]
līdz šim manā mūžā vērtīgākais atradums mūzikā
Ļoti ekstraordinārs skanējums un klīšana starp skanējumiem. No kaut kā šāda
līdz šādam :
Es, savukārt, uzzināju, ka Eidos Montreal ir publicējuši oficiālus remiksus Deus Ex saundtrekam Soundcloudā, un šis ir mans mīļākais gabals
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Darbā pa dienu man skan kaut kas no šādas mūzikas. Epic Sondtrack.
[youtube]
Un šis gabals, lai Pirmdienas vakarā labāk nāk miegs:
[youtube]
[spoil]Dreams In Formaline
[youtube]
[spoil]Stigmata
[youtube]
Slipknot nav bijis manu sarakstu augšgalā (jo iemesli), bet jamo bundzinieka gluži nesen savāktajai bandai ir vismaz viens klausāms gabals (visu albumu vēl neesmu nozadzis):
Scar The Martyr – Soul Disintegration
[spoil][youtube]
Nesens atradums no Sumerian Records. Lai gan pamatā ož pēc amerikāņu masprodukcijas, tomēr sanākusi jauka miega dziesmiņa 🙂
Born Of Osiris – M/CHINE
[spoil][youtube]
Pavisam nezināma dāņu banda. Pavisam nesen tikai no Alterportal 320kbps uzraku, citādi džinkst ausis mazliet. Kompozīcija par laminātiem utml.; paranoiķu himna 😀
Clonecircle – Behind The Wire
[spoil][youtube]
Rāmstieņa un NDH cienītajiem, ļoti iespējams, būs zināms arī Oomph!. Vairāk tanzmetal, mazāk “slimi” 😀
Uzraku īpaši nedabisku apstākļu nedabiskas sakritības rezultātā.
Oomph! – Augen Auf
[spoil][youtube]
// Bīberlīberiem iet *tur*
Lai gan vienmēr patikušas sievietes, kas dzied metālu un kārtīgu smago rock’u 🙂
Ak jā, links:
Š itas viņiem koronka.
Es, personīgi, pirms kāda laika tīksminājos par vienu multiinstrumentālistu no Serbijas, piemēram:
[spoil][/spoil]
Viņam katra dziesma no “Bilo” sērijas ir, tā teikt, ar savu “rozīnīti”, ko vēl pastiprina viesvokālisti. Lai vai kā, viņš pats arī nesavtīgi savus garadarbus dala savas mūzikas cienītājiem:
Un te mazliet intensīvāka instrumentāli-progresīvā-stouner roka cienītājiem (Monkey 3) :
https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/108463373″>>
Pirmdienas cēlienam šī:
Nav nekas ūber pārsteidzošs un satriecošs, vienkārši laba dziesma.
[spoil][img]
Tad vēl:
[youtube]
un
[youtube]
un
[youtube]
Š itam gabalam gan pirmās piecas minūtes ir ciešamās, pēc tam ir klausāmā daļa.
Preses relīzes