Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Mūzikas atradumu thread
Viss augstāk rakstītais mani neaizķer. Un tur nav vaina mūzikā vai rakstītāju muzikālajā gaumē. Iemetīšu mazliet linkus, kas man kādreiz patika. Lai gan parasti mēs visa šī “brīnuma” pavadījumā dejojām 🙂
Labi linki.
Juris Miķelis
Š is parasti tika dejots.
Lūk šāda kompozīcija, lai gan arī mūsdienu mani nez kādēļ radio ēterā aizķēra.
Deju gabals.
Š is laikam bija sexa video. Un kas zin, kas ko darīja tajā laikā šī gabala pavadījumā.
Tomēr atkārtošos pa lielam tagad neko neklausos, jo laikam neesmu atradis, ko man patiktu klausīteis. Enerģētikas vairumā mūzikas vienkārši nav. Vai arī kaut kas galīgi TRAKS.
“Laikam mūzika ir tas, kas interesē līdz 30 gadiem.”
Š is liek domāt, ka kaut kas nav īsti kārtībā. Simptomus nesaukšu, jo neesmu ārsts, bet nekas labs tas toč nav. Ar mūziku, ko klausījies pirms tiem 30, par laimi, viss kārtībā.
Es savu dzīvi daudz lielākā vecumā, nekā Tevis pieminētais, klusumā nevaru iedomāties, tāpat neklausos tikai to, kas skanēja līdz maniem 30, bet ik pa brīdim savai bibliotēkai pievienoju kaut ko no šodienas.
Muzikālais orgasms.
Skarbie puikas (arī patīk).
Bet ikdienā to visu tagad nedzird.
Š is gan ir laikam viens no labākajiem video, ko esmu redzējis. VIDO, PLUS performance, trakie džeki.
Patīk. Vecs, bet patīk.
Patīk tādas kā The 69 Eyes: Perfect Skin
[youtube]
Vai arī vecās dziesmas jaunās skaņ ās
Nirvana – Smells Like Teen Spirit (Dual Dubstep Remix)
[youtube]
Pēc pēdējā koncerta apmeklējuma favorītos
Bam Margera – Bend My Dick To My Ass
[youtube]
Ar sievu kopā var klausīties piem.
Thirty Seconds To Mars – This Is War
[youtube]
vai arī kādu jaunumu no
Dommin – Desire
[youtube]
un citreiz es vienkārši iemīlos klipos..
Jessie Ware – If You’re Never Gonna Move
[youtube]
un kāds hiphop gabals no 90tiem..
Kurts un Dj Krī – Kā tie tur
[youtube]
[youtube]
Un te dziesmiņa par fox 😀 beidzot kāds dziesmu man uztaisijis, lol, pielipa:
[youtube]
😀
Tātad, albūma noslēdzošais sagrāvējs:
Wormed – Xenoverse Discharger
QOTSA – viena no sirdij tuvākajām grupām un frāze: “I want something good to die for, to make it beautifull to live” ir turpat vai kļuvusi ikoniska manā bībelē.
No tīņu gadiem grupa, kas manās acīs ne grama nav zaudējusi savu kvalitāti – The Prodigy… pirmie lēcieni no skatuves pūlī, Voodoo people pavadījumā… Š eit viens no viņu svaigākajiem darbiem.
Un te daži soundtraki no spēlēm, kas mani uzrunājuši:
The Heavy (Borderlands)
Health (Max Payne 3)
Un ja reiz panesies, kurš atradīs nepiedienīgāko klipu…beat this 😀
[youtube]
Š im māksliniekam katrā albumā cits stils un vairums viņa galabu nav visiem patīkami un ir tikai kādi 10-15 gabali no visas viņa diskogrāfijas patiešām baudāmi (vismaz manai ausij).
Vēl pēdējā laikā uzkāpu uz šādu izpildītāju – IN THIS MOMENT. Praktiski visi gabali patīk.
Pāris favorītu:
[youtube]
[youtube]
Esmu sašauts.
Vismaz jamo ģitārists un producents Drop tāpat droši vien turpinās zāģēt un remiksus cept.
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]