Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › M&V cīņa ar betončiku & CO – VIDEO
Lūk arī ilgi gaidītais video.
Tas karatists esmu es.
Tā plikā bāba ir betončiks.
Tie divi kas ātri atraujas pa bieti ir SWC un vēl kāds partīcijās dalītājs.
Cīņa komentāros var būt sīva, bet tāpat betončika stulbības tiek beigās apgāztas un viņš pats paliek izjāts kā tā kung-fu kuce. Ar tiem, kas maisās pa vidu ar cietņa dalīšanu sistēmas un datu partīcijās atgādina to čalīti, kas manas un betončika episkās kaujas laikā centās sagrābt no mugurpuses.
Bet tavā gadijumā tas ir bezcers. Tāpat kā ieskaidrot latvietelim kā rīkoties vēlēšanās.
Es netaisos pa velti mācīt tādus daunēnus.
2. Datu savākšana no pusmiruša diska.
3. Reinstals vai clone restore.
TU DAUNI!
2. Muļķības! No pusmiruša diska tieši ir grūtāk savākt datus, ja partīcijas sākums un MFT tabulas sākums neatrodas tajā LBA blokā, kurā viņam vajadzētu būt, ja partīciju izkārtojumu būtu veidojusi Windows instalācija. Manuāli norādot šos parametrus, tas noteikti izveidosies kādā citā vietā, nevis tur, kur būtu izveidojies instalācijas laikā. Nu mēģini uzminēt to bloka nummuru un mēģini rakstīt viņu atgūšanas programmā, ja viņa viņu neatrod dēļ pussprāguša cietņa. Kārtījais mīts par vairāku partīciju drošumu ir apgāzts!
3. Daļēji taisnība. Reinstall gan tas bija aktuāli Wiondows 98 laikā, kad tādu LiveCD vispār neeksistēja, bet uz disketēm esošās DOS utilītas neatbalstīja garos failu nosaikumus bet tikai 8.3 formātu. USB fleškas un ārējie HDD neeksistēja. Rezultātā saglābt datus bija ārkārtīgi sarežģīti nobrukuša Windows gadījumā. Un Windows 98 Emergency Startup diskete pieprasīja veikt formatēšanu pirms Setup palaišanas. Klonēšanai arī tas palīdz, bet tā kā klonēšana ir nepareizs risinājums mājas lietotājam, tad neuzskatu ka nepareizs risinājums citu nepareizu risinājumu padara par pareizu.
Nu ko, sučka, saņēmi virtuālo karatista sitienu pa spalvaino peteni?
Pats uztaisija kaukādu aptauju, vienīgais nobalsoja par sevi. Nožēlojams izmetnis.
Kuce gribēja iesist, bet virtuālais karatists saķēra un nobloķēja roku!
Es “foruma” “vadībai” esmu ierosinājis sākt kautko darīt, konkrētas atbildes nav.
Š itas paliks par datuve Nr.2.
Tavs žvankstošais elks nejēdz latviešu klavieri uzlikt bez Tildes Winloga!
Beton, vari neatbildēt, neko jaunu jau nepateiksi, bet varbūt tomēr pusmūža vecumā vēl vari paspēt ko vērtīgu dzīvē izdarīt, ne tikai degošu elektrosadales skapi ar ūdeni dzēst ieteikt (tepat pirms pāris gadiem 😀 ).
m_janis retu reizi arī kaut ko prātīgu pateica.. jūsu abu mazvērtības kompleksi ir tas, kas bīda visu šo balagānu.
Preses relīzes