Peace.
Kaa lai es uz Linux vinju lietoju? Kaada vaina phpMyAdmin un MysqlAdminam? Ljoti eertas lietas, piedevaam var lietot gan uz winblows (vismaz phpMyAdmin), gan Linux.
grisha, nūūūū, tā jau ir tava problēma 😀 meh
Pačekošu šo ar, ja jau dižais webmāsters Robčiks iesaka 😀
Nopietnākām lietām vienmēr drošāk ir izmantot konsoli, lai nav papildus layer pa vidu šā vai tā…
Un kas vainas myadminam?
Mad182, vispār devi ierosmi papētīt nix, aber noteikti jābūt kādam analogam workbencham un šim te. Ja ne, jāsāk ielauzties gtk un jauzraksta savs tools. 😀 Nu un nevar caur web interfeisu kaut cik palielākas db labot un ātri adminēm, da kaut pārskatīt. A te viss na vidu, ātri, vienkārši, ērti. Rapidā var laukus labot. Nu isak sakot, ātrāk un mazāk jāklikšķina.
rATRIJS tiek oficiāli norakstīts kā ***** ***** ********** ****** ************* ******.
rATRIJS tiek oficiāli norakstīts kā baigi gudrs developers vispār programēšanas māsķer.
Man vairāk izskatās, ka tu vien esi ņemies ar mazām DB, kur visas operācijas notiek viens un divi un, ka paļaušanās uz trešās puses layeri pa vidu tev un DB ne vienmēr ir tik droša…
*Un visi krutie devi labo laukus pa taisno DB!!!111one Jo tas nozīmē, ka aplikācija ir labi izstrādāta!!!*
Tas ir mans subjektīvais viedoklis!
Pats lietoju MySQLAdministrator + konsoli
*Un visi krutie devi labo laukus pa taisno DB!!!111one Jo tas nozīmē, ka aplikācija ir labi izstrādāta!!!*
Vai arī tavu su** aplikāciju neviens nelieto. Es protams gribētu redzēt, kā tu piemēram invoisu db monitorētu caur konsoli vai (WTF?) phpmyadmin. Vai arī tava krutā aplikācija sēž savā nodabā un nekomunicē ar 3,4,5,6 un vēl sazin kuras puses citām db, kurās kļūdas pēc var nonākt dajebkas.
īsāk sakot, ja tev nevajag, tad lasies nakuj no topika un sēdi savā konsolē. Kam vajadzēs, paņems. Runājot par 3 puses layeriem, tu pašlaik vienam pie monitora sēdi. Kāpēc gan tu nesēdi dc un nebaksti ar īlēnu pa taisno uz cietā diska? Tā tu noteikti izslēgsi visas kļūdas.
Kaa jau teicu – kad savajadzeesies administreet ko vairaak par dazhu Mb DB, tad, iespeejams, sapratiisi.
Es iejaucos tikai deelj taviem skaljajiem vaardiem, ka phpMyAdmin izmanto tikai iesaaceeji…
Kaa jau teicu – kad savajadzeesies administreet ko vairaak par dazhu Mb DB, tad, iespeejams, sapratiisi.
Pašlaik skatos uz DB kurai minūtē pieplusojas vidēji 6-9Mb. Izmantoju Heidi SQL. Un kas tagad būs? Kas man bija jāsaprot?
Preses relīzes