Nadella: Nafig tas Windows, ja iOS un Android rullē?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nadella: Nafig tas Windows, ja iOS un Android rullē?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Izrādās, ka savas kompānijas prestižs mūsdienās lielu lomu nespēlē. Visu diriģē nauda, nauda un vēlreiz nauda! Tātad Satja Nadella sniedza interviju izdevumam Re/code, un atbildot uz jautājumu “kāpēc Office ar pirkstu bakstāmā versija pirmā iznāca tieši iOS videi” atbildēja konkrēti:

“iPad ir vislielākā tirgus daļa. Protams, mēs noteikti izlaidīsim Office touch versiju arī Windows videi, bet es nevēlējos, lai mēs izšķiestu laiku.”

Jo tālāk mežā, jo vairāk malkas. Tagad nācis zināms, ka nākamais rindas kārtībā būs Android, jo to ir ļoti daudz. Un Windows mobilās ierīces atkal vilksies astē. Kā tas atsauksies uz Windows tirgus daļu, pat tītaram ir skaidrs. Toties Microsoft gūs ātro peļņu, un akcionāriem būs prieks…

[img]https://notepad.lv/userpix/28_word_1_1.jpg[/img]

Avots

BlackHalt
    Participant

Es kaut kā nesapratu, kas te rakstīts.

Varētu īso kopsavilkuma versiju vai konkrētāku viedokli?

Quagmire
    Participant

MS izlaida Office sākumā priekš iOS, tad izlaidīs priekš Android, bet priekš savas platformas WP tikai pašās beigās, jo tai ir ļoti maz lietotāju.

Aldis
    Participant

Bet, uz Windows Phone ir taču Office!!! Visām Lumiām jau kopš pirmajām sērijām… Vienīgais pirmajās Lūmijās nebij LV valodas atbalsta. Un uz iOS Office parādījās tikai nesen.

re-mix
    Participant

Runa iet par Office Touch.

Aldis
    Participant

Labi. Bet kurš nopietni ar tiem office strādā. Uz iOS un android tie office softi bijuši un ir vismaz kādi 10, jēga pielīdzināma nullei.

Kamēr planšetes būs tikai kā mobilās ierīces nevis nopietni darbarīki, datori, tamēr var saražot dažādus office un censties piesaistīt visus mākonim, ko izmantos šā vai tā max 5% no šo iekārtu patērētājiem.

aoma
    Participant

Tu nekad neesi rakstījis nevienu dokumentu? Vismaz palabojis sev vajadzīgās vietas? Un programmē tikpat “spoži”, kā pārzini dzimto mēli?

Dēļ šādiem un līdzīgiem “koderiem” katrs pārlūka tabs norij tos n-tos megabaitus. [sk. notepad sadaļu par hroma 64-bit versiju]

Aldis
    Participant

Kāds sakars?

Esmu gan rakstījis, gan veidojis dokumentācijas, līgumus u.t.t… Kuri izgājuši cauri ne vien vienai institūcijai cauri… birokrātija, mļe… Ja tur būtu drukājis ar kļūdām, visus manus daudzlapu sējumus 3 eksemplāros atmestu atpakaļ un paskaidrotu kuras telpas virzienā man jāJiet! Bet visā visumā nekādi nespētu iedomāties ka to daru, vai darītu caur planšeti vai telefonu! Kā jau zinām, visas planšetes principā tie paši telefoni vien ir, tikai ar izstieptu displeju.

Par rakstīšanu, šeit nepievēršu tik lielu uzmanību lai visu korekti un bez drukas kļūdām kko uzskricelētu, par kodēšanu nezinu kamdēļ man kko pārmet, 100 punkti neesi visus manus darbus un nedarbus redzējis lai objektīvi ar sūdainu mietu acīs bakstītu. 🙂 Tāpat es nevienam nepiesienos un nemācu dzīvot vai kodēt i kompilēt. 😀 Arī Tev nē. Un līdz šim bij licies ka Tu esi viens no pozitīvajiem tēliem iekš notepad, būšu maldījies.

shady
    Participant

Aldi, bet Aoma jau runā par to, ka dokumentu apstrādāt var nākties arī uz mobilā telefona / planšetes. Pašam ne reizi vien ir nācies steidzami to darīt, kad pie rokas nav dators. Tā kā…office uz mobilām iekārtām, manuprāt, ir pašsaprotama lieta.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā