Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Nadella: Nafig tas Windows, ja iOS un Android rullē?
ar pirkstu bakstāmā
“iPad ir vislielākā tirgus daļa. Protams, mēs noteikti izlaidīsim Office touch
Jo tālāk mežā, jo vairāk malkas. Tagad nācis zināms, ka nākamais rindas kārtībā būs Android, jo to ir ļoti daudz. Un Windows mobilās ierīces atkal vilksies astē. Kā tas atsauksies uz Windows tirgus daļu, pat tītaram ir skaidrs. Toties Microsoft gūs ātro peļņu, un akcionāriem būs prieks…
Varētu īso kopsavilkuma versiju vai konkrētāku viedokli?
Kamēr planšetes būs tikai kā mobilās ierīces nevis nopietni darbarīki, datori, tamēr var saražot dažādus office un censties piesaistīt visus mākonim, ko izmantos šā vai tā max 5% no šo iekārtu patērētājiem.
Dēļ šādiem un līdzīgiem “koderiem” katrs pārlūka tabs norij tos n-tos megabaitus. [sk. notepad sadaļu par hroma 64-bit versiju]
Esmu gan rakstījis, gan veidojis dokumentācijas, līgumus u.t.t… Kuri izgājuši cauri ne vien vienai institūcijai cauri… birokrātija, mļe… Ja tur būtu drukājis ar kļūdām, visus manus daudzlapu sējumus 3 eksemplāros atmestu atpakaļ un paskaidrotu kuras telpas virzienā man jāJiet! Bet visā visumā nekādi nespētu iedomāties ka to daru, vai darītu caur planšeti vai telefonu! Kā jau zinām, visas planšetes principā tie paši telefoni vien ir, tikai ar izstieptu displeju.
Par rakstīšanu, šeit nepievēršu tik lielu uzmanību lai visu korekti un bez drukas kļūdām kko uzskricelētu, par kodēšanu nezinu kamdēļ man kko pārmet, 100 punkti neesi visus manus darbus un nedarbus redzējis lai objektīvi ar sūdainu mietu acīs bakstītu. 🙂 Tāpat es nevienam nepiesienos un nemācu dzīvot vai kodēt i kompilēt. 😀 Arī Tev nē. Un līdz šim bij licies ka Tu esi viens no pozitīvajiem tēliem iekš notepad, būšu maldījies.
Aldi
Preses relīzes