Nākamā "ielāpu otrdienā" – Windows 8.1 Update 2

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nākamā "ielāpu otrdienā" – Windows 8.1 Update 2

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā izdibinājusi Windows lietu eksperte Mary Jo Foley no ZDNet, Windows 8.1 lietotājiem liela varbūtība reizē ar nākamo “ielāpu otrdienu” 12. augustā saņemt Update 2 pakotni. Atšķirībā no iepriekšējā šis atjauninājums nebūšot obligāts. Tāpat Update 2 arī nebūšot kumulatīva rakstura. Kas cer uz Start Menu – veltīgi, tas nebūšot, vien nelieli grafiski uzlabojumi. Ari funkcionalitātes ziņā nekas īpašs neesot gaidāms.

Kas attiecas uz daudzu gaidīto Start izvēlni, tā būšot vien Windows 9 sastāvā. Pēc Mary Jo Foley ziņām, to izlaidīs nākamajā pavasarī. Baumo arī, ka Microsoft gatavo “gadsimta darījumu” veco OS izskaušanai – kurš būs uz mieru atteikties no Windows XP, Vista vai 7, un pāriet uz 9, tie to saņemšot par baltu velti.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_11701_1.jpg[/img]ZDNet

robcixx
    Participant

A man vienalga, esošā un iepriekšējās Windows OS man vienmēr bijušas par baltu velti 😀

Aldis
    Participant

Man iepriekšējās ir licenzētas.. nu ja piedāvās ko RT veidīgu – nez vai liksu, ja nu vienīgi tiešām kādai mazjaudīgajai kastei vai lapsim ko izmantot kā tirliņierīci neta browsēšanai…

system32
    Participant

Tikmēr, kamēr TPB man piedāvās skaistu torrentu ar WIN+KMSACT, tikmēr es nemaksāšu ne centa. Kaut gan tās cenas jau arī nav tik briesmīgas lai nevarētu samaksāt.

RicoPico
    Participant

Pareiza atbilde. Microsoft taču atļāva! 😀

Cits jautājums- cik drošas ir TPB relīzes?

shadow118
    Participant

Vēl svaigāku rakstu nevarēji atrast? 😀

RicoPico
    Participant

A ko. Vai tad Microsoft ir atsaucis šo frāzi, un publiski atvainojies par pārpratumu? Nav? Nu tad turpinam zagt mirkstot šķīstībā, baudot Microsoft svētību! :>

Stat1CX
    Participant

Priekš tam ir domāti Microsofta msdn serveri, no kuriem pa taisno var dabūt ISO failu, un tālāk dari ko gribi ar viņu, lieto legālo atslēgu vai ko citu. Es tikai un vienīgi no MS ņemu ISO, nevis no TPB, utt.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā