Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Nākamais – Android 4.4 KitKat
Nestle negatavojas gaidīt ne dienu, un sākusies grandioza reklāmas-loterijas akcija. Kompānijas šokolādes iepakojumos atradīsies loterijas kuponi, kas ļauj vinnēt vienu no 1000 Nexus 7 planšetēm, iegūt kredītu Google Play, kā arī speciālās KitKat šokolādes zaļā robota formā. Pavisam plānots laist tirgū 50 miljonus Android šokolādīšu, izplatot tās 19 valstīs.
Par konkrētiem termiņiem un Android 4.4 KitKat jaunievedumiem Sundar Pichai neko nevarēja teikt, vienīgi atzīmēja, ka uz šo brīdi Android lietotāju skaits jau pārsniedzis miljardu.

[youtube]
I’ll have you know they’ve ranked top out of all the comments on the Internet, and they have been translated in numerous contexts on 4chan, and have over 300 confirmed variants. Navy Seal copypastas are trained in memetic warfare and are the top copypasta in the entire circlejerk arsenel. You are nothing to them but just another target. They will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this site, mark my fucking words.
You think you can get away with saying that shit about Navy Seal copypastas over the Internet? Think again, fucker. As we speak this copypasta is contacting it’s secret network of /b/tards across the USA and your IP is being doxxed right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid.
Navy Seal copypastas can be anywhere, anytime, and they can confuse you in over seven hundred ways, and that’s just with mad-lib permutations. Not only are they extensively trained in trolling, but they have access to the entire arsenal of Anonymous and will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the Internet, you little shit.
If only you could have known what unholy retribution your little “clever†comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. This copypasta will shit fury all over you and you will drown in it. You’re fucking dead, kiddo.
ir otrs telefons ar oficiālo 2.2(Frojo) viedtālrunis pirkts tālajā 2010 gadā… ‘oficiāli’ protams nekad nebūs nekāds updeits jo telefons pēc firmas teiktā ”nevelk”(1ghz singlecore,512ram), bet nez kāpēc man stāv virsū ļoti stabils, pilnībā funkcionējošs un ātrs 4.2.2(Jelly Bean)…. 😉
primārajam viedtālrunim talāk par 4.0(ICS) oficiāli ar nekas talāk nebūs jo 1.2Ghz dual-core un 768mb ram arī esot pa ”švaku” pēc kompānijas domām, bet arī lietoju pilnībā izcilu 4.2.2(JB) versiju! Un esmu pilnība pārliecināts, ka lietošu arī 4.4(KitKat) uz šo viedtālruni!
Nekad netaisos kļūt par apple zombiju modeli > new OS version = new phone un arī NEKAD nekļūšu!
Nekad netaisos kļūt par apple zombiju modeli > new OS version = new phone un arī NEKAD nekļūšu!
Tu nu gan nolaidi šķērsām, tā nekad nav bijis un nebūs. Apple atbalsts vienmēr ir garantēts vismaz 5 gadus. Kaut vai vecais iPhone 3s iet mierīgi ar oficiālo iOS, bet tev jāmeklē kaut kādi kaktu servisi un XDA foruma palīdzība, jeb saceri pats rupji pārrakstot pāri. Ja jau lieto tikai pazvanīšanai, tad varbūt arī tev nekas nekaras. Mana pieredze rāda kad Constume ROM vienmēr ir ar kādu problēmu, izņemot vienīgi ja esi oriģinālajam uzlicis ROOT tiesības un liekos APK failu aplikācijas izdzēsis. Jā, progress ir manāms, 8 cores uz ilktspēja kā PSRS traktoram, toties ir skaņa.
itkā jāu nav tik traki, 4.2 jau androids ir daudz maz stabilāks palicis. Gribēju pirkt Nexus 4, bet pagaidīšu jauno lai ir garantija kad vismaz uz vienu sistēmas oficiālo upgrade es tikšu.
Tas jau ir savdabīgs mārketinga triks – katru mēnesi jauns devaiss, un iepriekšējais var aizmirst par atbalstu, lai gan dzelži spēj mierīgi pavilkt svaigāko versiju
Pirms pāris nedēļām uz vairāk kā 2 gadus veca Galaxy Mini uzliku 4.2.2, oficiāli ir pieejams 2.3.5; un man par izbrīnu darbojas pat ļoti labi uz tā 1-kodola 600 mhz procesora ar 276 mb ram.
Man izskatās, ka Tev tā problēma varētu būt kaut kur starp telefonu un krēslu, jo tik šķībi uzrakstīts vārds “custom” neliecina, ka esi šo vārdu vispār kādreiz lietojis, lai netā sameklētu kaut jelkādu informāciju, kas un kā ir jādara, lai telefonam uzstādītu modificētu operētājsistēmu.
un romu uz stock dabūt , ja ļoti grib , tad pat i vecmāmiņa/-tētiņš dabūs atpakaļ.
Preses relīzes