Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Nākamgad maksāsim autortiesību nodevu par visiem datu nesējiem
Redz, tava bļaustīšanās par to, ka nevajag bļaustīties, bet darīt, ir pilnīgi tikpat smieklīga. Tāpat kā būs smieklīga tā, kurā tiks norādīts, ka mēs abi te esam smieklīgi. Tas faktiski ir visu internetu būtības pamatā.
Neviens te netaisās neko darīt. Ja es gribētu arī fiziskajā ekrāna pusē uztraukties par savām cilvēktiesībām, tad es atrastu kādu kaut ko lietderīgāku par skriešanu ar pieri sienā.
Un nē es neesmu iedzēris, bet man ir apnikusi Jūsu gaušanās tik tālu, ka esmu pārkāpis savai latviskajai malā stāvēšanai.
Tas, ka tie, kas nav vainīgi, maksā par tiem, kas ir vainīgi, ir princips vecs kā pati pasaule. Tad jau varētu sākt bļaut, ka negribu, lai, par piemēru, cietumniekus no manas nodokļu naudas baro, tur stipri vairāk naudas aiziet.
Tā dumpošanās un gatavības skriet un lekt sajūta vienā momentā pienāk jebkuram cilvēkam, ja vien viņš nav komā kopš agras bērnības.
Es pieņemsim uzņēmumā iepērku 50 CD matricas kurās 100% varu apgalvot nekas cits kā tikai mūsu radīti darbi (vizualizācijas , rasējumi utt ) nekad netiks rakstīts.
Te man rodas jautājums kāda suņa pēc es šajā gadījumā maksāšu kautkādiem mistiskiem izpildītājiem par savu darbu ierakstīšanu matricā?
Ar kādām tiesībām visi valsts iedzīvotāji TU tai skaitā – tiek uzskatīti par zagļiem?!
P.s. Kāpēc mans teksts nepievienojas zem komenta, uz kuru es gribu atbildēt? Domāts bija lazix
ebay
P.S. – Bija un būs cigarešu kontrabanda, tagad būs arī matricu kontrabanda 😀
Mēs visi maksāsim to nodokli par datu nesējiem, bet BSA tik un tā skraidīs apkārt pa uzņēmumiem un liks soda naudas par *.mp3, *.avi u.c.
Es tikai nesaprotu vienu kā tas AKKALLA/PUKKKALLLA varēja to panākt.
Vajag pasūdzēties Lady Gagas promoteriem, lai pieprasa no AKKALLLA/PUKKKALLLA nodevu par šo variantu. Es domāju šis kantoris pēc pāris STÄ€RU pieprasījumiem pats sevi ātri vien aizvērs.