Nākamgad maksāsim autortiesību nodevu par visiem datu nesējiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nākamgad maksāsim autortiesību nodevu par visiem datu nesējiem

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 40 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    lazix
    Participant

Galvenais ir zināt, ko MĒS gribam!

Crow
    Participant

Paldies, zinu, ko nozīmē, tāpēc arī pārveidoju pa savam, mmkay? Man ir tāda slimība – tā šad un tad darīt.

Redz, tava bļaustīšanās par to, ka nevajag bļaustīties, bet darīt, ir pilnīgi tikpat smieklīga. Tāpat kā būs smieklīga tā, kurā tiks norādīts, ka mēs abi te esam smieklīgi. Tas faktiski ir visu internetu būtības pamatā.

Neviens te netaisās neko darīt. Ja es gribētu arī fiziskajā ekrāna pusē uztraukties par savām cilvēktiesībām, tad es atrastu kādu kaut ko lietderīgāku par skriešanu ar pieri sienā.

Crow
    Participant

Tu neesi iedzēris, pilsoni? Es zinu, ka es esmu… kvasu, bet kas zin…

lazix
    Participant

Variantiem ir jābūt vismaz saprātīgiem.

lazix
    Participant

Par “tautas” aptauju – ir domāti tie, kas šajā vietnē apgrozās.

Un nē es neesmu iedzēris, bet man ir apnikusi Jūsu gaušanās tik tālu, ka esmu pārkāpis savai latviskajai malā stāvēšanai.

Crow
    Participant

Varianti nebūs. Taisnības pašlaik nav, stulbas izdarības notiek, bet minētie MĒS vairumā ESAM pirāti un tiekam apsūdzēti pilnīgi pamatoti. Vēl vienkāršāk pateikt es nevaru, klaviere neļauj.

Tas, ka tie, kas nav vainīgi, maksā par tiem, kas ir vainīgi, ir princips vecs kā pati pasaule. Tad jau varētu sākt bļaut, ka negribu, lai, par piemēru, cietumniekus no manas nodokļu naudas baro, tur stipri vairāk naudas aiziet.

Tā dumpošanās un gatavības skriet un lekt sajūta vienā momentā pienāk jebkuram cilvēkam, ja vien viņš nav komā kopš agras bērnības.

Element
    Participant

Es PAR! Lieliska iespeeja Notepad.lv atkal izcelties un paspiideet TV ekraanos! :>

BlackHalt
    Participant

Neticu nevienai LETA “ziņai” Punkts viens!

Mahmuds
    Participant

Gan jau tad arī cietņus pirkt Lietuvā būs izdevīgāk! Es, 2x gadā apmeklējot Lietuvu (un ne jau lai baudītu dabu vai apmeklētu radus 🙂 ), iepērku pa 10 gab. CD-R un DVD-R matricas Topo centrā Klaipēdā. Cenas 2 Ls un 2,7 Ls attiecīgi, ražotājs Verbatim.

Genādijs
    Participant

Poh,,j kam paliek nauda, mani interesē kapēc grupa galvā slimu debīliķu mani nemitīgi sauc par zagli.

Es pieņemsim uzņēmumā iepērku 50 CD matricas kurās 100% varu apgalvot nekas cits kā tikai mūsu radīti darbi (vizualizācijas , rasējumi utt ) nekad netiks rakstīts.

Te man rodas jautājums kāda suņa pēc es šajā gadījumā maksāšu kautkādiem mistiskiem izpildītājiem par savu darbu ierakstīšanu matricā?

Ar kādām tiesībām visi valsts iedzīvotāji TU tai skaitā – tiek uzskatīti par zagļiem?!

akms47
    Participant

Braucu biežāk. Izskatās, ka tagad arī iepirkšos tur vairāk.

Nelabojams
    Participant

Tieši tā; … nu ir mums Pirātu biedrība – lai nolīgst juristu (vajadzēs naudiņu – sametīsimies) un iesniedz ST prasību par šādas prakses atbilstību Satversmei. Konkrētajā gadījumā – kāda prasība, tāds spriedums.

P.s. Kāpēc mans teksts nepievienojas zem komenta, uz kuru es gribu atbildēt? Domāts bija lazix pirmajam komentam.

traxis
    Participant

Man radi dzīvo pie Lietuvas robežas, kad šie brauks ciemos būs jāsaka lai paķer līdzi pa kādai matricai. Ä€aaa un ir tak vel arī ebay, ne jau šie katru pasta sūtījumu kontrolēs.

P.S. – Bija un būs cigarešu kontrabanda, tagad būs arī matricu kontrabanda 😀

Brutto
    Participant

Es arī PAR!

Brutto
    Participant

Īsti nesapratu. Tad tam, datu nesēju, nodoklim ko pieņēma 2004. gadā, tagad piesummēs vēl šo jauno nodevu?!

https://datuve.lv/blogs/572/CD_cenas_nepamatoti_augstas/

Willis
    Participant
    buldozers
    Participant

Jāiedzied uz telefona kādas 10 dziesmas, datorā jāpieliek melodija un jāsāk pelnīt nauda. 😀

samurajs
    Participant

Taču nē, bet 2004. gadā nepadomāja aplikt ar nodokli USB flešus, atmiņas kartes, tālruņu atmiņas, ārējos HDD un vēl šo to. Tagad par tiem atcerējās.

delta128
    Participant

Drīzāk mainījās pirkšanas apjomi attiecīgajām lietām, un tagad izrādās, no diskiem vien vairs pietiekami nosūkt neizdodas.

jonjs
    Participant

Manim domāt, ka optimismam nav pamata.

Mēs visi maksāsim to nodokli par datu nesējiem, bet BSA tik un tā skraidīs apkārt pa uzņēmumiem un liks soda naudas par *.mp3, *.avi u.c.

Es tikai nesaprotu vienu kā tas AKKALLA/PUKKKALLLA varēja to panākt.

Vajag pasūdzēties Lady Gagas promoteriem, lai pieprasa no AKKALLLA/PUKKKALLLA nodevu par šo variantu. Es domāju šis kantoris pēc pāris STÄ€RU pieprasījumiem pats sevi ātri vien aizvērs.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 40 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?