Nākošā Google reklāmas platforma – Chrome?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nākošā Google reklāmas platforma – Chrome?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Š ī ziņa varētu nepatikt daudziem Google Chrome cienītājiem, jo acīmredzot interneta gigants pārlūku izvēlējies reklāmas demonstrācijai. Nevajag nemaz sērfot internetā, reklāmas tekstu uz labi ievērojama dzeltena fona parāda arī offline režīmā. Pagaidām tikai ASV redz attēlā redzamo “Chrombuku” reklāmu, bet tas varētu būt tikai sākums. Spiežot uz reklāmas – atveras šī lapa.

Pamats reklamēt “Chrombukus” arī ir, jo tie pirms dažām dienām kļuvuši stipri lētāki.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_chromebookadinchrome_610x255_1.jpg[/img]

Avots

jurgenz
    Participant

nezināju, ka dzīvoju ASV.. jo man arī iepriekš šī reklāma rādijās.. Bet vienreiz uzspiežot “x”, tā vairs nerādas ))

Spartaks
    Participant

Jā, man arī parādījās Chromu reklāma skaidrā latviešu valodā… 😀 Un tiešām, ja tie nārpšļi izdomās laist te visu laiku reklāmas… :S Nāksies pāriet uz Operu… 🙁

Dzintars
    Participant

Chromium is the answer! 🙂

bezolaam
    Participant

var pāriet uz Operu, bet ja ierasts Chrome, tad ir faktiski tā atvasinājums kā Iron, kur visas spiegošanas un pārējie nesmukumi izņemti. Vai Chromium.

budzis
    Participant

Iron nav Chrome, bet gan Chromium paveids

Tmkks
    Participant

Uz Chromium arī strādā visi addoni?

Dzintars
    Participant

Pagaidām esmu saticis tikai vienu nestrādājošu pluginu – IE tab, jo Linuxam nav IE, ko šis plugins izmanto.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?