Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Nav baiga sakritÄ«ba?
Vispirms es gribētu dzirdēt viņa paša viedokli šai jautājumā. Klauna statusu es taupu… uzmini, kam? 😀
man?
😀 😀 😀
Un ej nosities vienreiz.
klauna statusu piešķir ne jau par rakstu zagšanu (plaģiatismu), bet par bērnišķīgu, muļķīgu un neracionālu uzvedību…
Bans… hmm… nu varētu uz kādām dažām dienām uzlikt… lai jau nedaudz apdomājas… bet pernament bans nu gan nav pelnīts, jo jādod cilvēkam pierādīt, ka ir mainījis savu attieksmi. Arī esmu ievērojis, ka Samurajam galīgi netīk likt pernament banus.
Galu galā, Mopsi, neaizmirsti, ka pārāk liela centība arī ir kaitīga… (tas laikam nāk vēl no PSRS laikiem 🙂 )
ZOMG TEH DRAMA !!!!!11111oneoneone
aoma, šinī gadījumā, stukačošana ir attaisnojama. Lai šī situācija būtu bijusi pareiza, mopsi, iesaku turpmāk šādus gadījumus risināt caur privātajām ziņām.
it kā jau būtu, vienkārši man ir alerģija uz stukačiem, plātīzeriem, iedomīgajiem un tamlīdzīgiem fruktiem.
Bez tam šis ir pārāk mazs vēl un ar pietiekami sliktu reputāciju, lai varētu citus nosodīt.
Kā tur bija par to mētāšanos ar akmeņiem, ja dzīvo stikla mājā? 🙂
Ir taču šeit zināmi administratori, kuriem tādā gadījumā var uzrakstīt, un pēc tam klusām nevienam nezinot tiek attiecīgais plaģiātu veidotājs izlamāts un izrunāts no admiņu puses!
Bet nu var jau šo publisko kaunināšanu, un tukšos salmus kult =]
Preses relīzes