Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Nav skaņas FF, nestrādā IE un OPERA
1) Nav dzirdama skaņa ne klausoties online mūziku, ne skatoties video caur firefox.
2) Nedarbojas IE pārlūks. Neatver lapas. Rādas: “Internet explorer could not open the search page”, un atveras lapa:
3) Opaa! arī Opera nestrādā:
4)
Uū, tu notepadā tagad raksti no tā paša kompja ? 🙂
Jā drošvien ugunsmūris, jo vakar negāja, lūdzu palīdzību citos forumos, izstāsija kā tikt pie firewall vispār, jo man viņam bija uzlikts group policy.
Rakstu no tā paša!
Iepeisto ko rāda start->run->cmd->tasklist ja nezini, kas par FW stāv virsū.
=>
Flash virsū, jo savādāk nerādītu pat bildi.. Esmu arī vairākas reizes pārinstalējis viņu. Arī pašu firefox pārinstalēju.
Macbeton, ideāli palīdzi 🙂
Es uzdūros google, ka kaut kas varētu nebūt labi dēļ proky’iem. Tikai nezinu kā viņu nokonfigurēt pareizāk.?
Kas tev tur pa proxy vēl…tu lieto proxy? Proxy uzstādijumi iekš firefox: Tools -> Options -> Advanced -> Network -> Settings (šķiet, ka šāds ceļš arī bija iekš win). Tālāk ievadi sava proxy adresi un portu (parasti 8080 vai 80 [var arī būt cits]) un lieto..
piemeram kapec Tev Opera raada erroru saistiibaa ar proxy?! Maybe esi firewallii uzlicis ka programmas iznjemot skype un mozilla FF iet caur kautkaadu ellee rataa proxi?? Reaali to var izdarit, praktiski – jeegu neredzu, un kur nu saistiibaa tam visam ar skanju! Esi megjinaajis iestarteeties no LiveCD? Piemeram panjem ubuntu – paskaties.. ja tur viss strada, tad iespejams windozi esi nobrucinajis.. 😀
Bet IE netieku nemaz pie settingiem –
Tad vēl caur safe mode izdzēsu vienu programmu ms2009.exe skaitijās kautkāds anti-antivīruss. Nu un tas arī viss. Varbūt man worm’i sagrauza datus?
Preses relīzes