Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Navigācija Eiropai līdz 100 LS
vajag auto navigāciju, pēc iespējas labāku un detalizētākām kartēm. Kāds ražotājs vislabākais? Itkā skatos uz Garmin, TomTom un Becker, bet visi liekas vienādi.
Iesakiet lūdzu labāko izvēli līdz 100 ls.
Gribētos no tā aparāta dabūt laukā:
*detalizētas kartes, gan Latvijas, gan citu valstu
*normālu baterijas darbības ilgumu
*pēc iespējas precīzāku.
pēc iespējas precīzāku
TomTom laikam būs precīzāka nekā garmin,par becker nemācēšu teikt .
No pieredzes saku garmin
Par bekeru man patīk šis:
Cik taisnība, cik nav, bet nu džeki nesūdzas. Par TomTom gan ir dzirdēts gan labs, gan slikts!
Garmin
RicoPico pirms kāda laika jau vienu testēja
Lai vai kā, ja gribi “palikt uz zināma ceļa” arī ārpus Rīgas robežām, tad neņemTomTom’u
pēc iespējas precīzāku
TomTom laikam būs precīzāka nekā garmin,par becker nemācēšu teikt .
No pieredzes saku garmin patīk kkur auzās ievest !
web33, Tu TomTom’u Latvijā vispār esi lietojis?!
Es esmu, bet no savas pieredzes vēlreiz saku – ārpus Rīgas rāda tikai lielākos/galvenos ceļus; ciematus un mazās pilsētiņas – tikai kā punktus lauka vidū. Tādēļ, ja tiešām svarīga ir karšu detalizācija, TomToms, maigi sakot, nebūs tā labākā izvēle.
Ar tomtomu visas stigas ir atzīmētas. Vismaz tajās kartēs, kas ir man.
KristoZ
Ko tu te dzen ?!
Man pat uz vecās noškas,kurai bija OVI NAVIGATION rādija mazdārziņu ielas numurus un nosaukumus un diezgan precīzi,biju pat dziļos laukos iebraucis,rādija gandrīz vietējas iestaigātas taisnākas takas.
Puika,tu laikam vēl guli 2001.
Kas attiecas uz navigāciju, ierīces precīzākas garminam. Tālākais jau atkarīgs no kartēm. Ielādē kādu detalizāciju gribi, tas nav atkarīgs no devaisa.
Ko tu stāsti ?
Ar tomtomu visas stigas ir atzīmētas. Vismaz tajās kartēs, kas ir man.
O, tas man ir jaunums – ar kādu TomTomu un ar kādu karšu versiju?!
KristoZ
Ko tu te dzen ?!
Man pat uz vecās noškas,kurai bija OVI NAVIGATION rādija mazdārziņu ielas numurus un nosaukumus un diezgan precīzi,biju pat dziļos laukos iebraucis,rādija gandrīz vietējas iestaigātas taisnākas takas.
Puika,tu laikam vēl guli 2001.
web33OVI NAVIGATIONTomTomNavteqTele Atlas
Lūdzu, neapvainojies, es Tev iepriekš neko nepārmetu, un to nedaru arī šobrīd – vienīgi pajautāju, vai Tu personīgi esi izmantojis TomTom
nevertellTomTomTomTom
Intereses pēc, veicu nelielu testu:
Kā tas izskatās manā ~2-3 gadus vecajā TomTom Go730
[img]https://www.bildites.lv/images/arih7qrq87280sy4lm5.png
Kā tas izskatās TomTom
[img]https://www.bildites.lv/images/r7e7eijhffj7ca97pz.png
Kā tas izskatās Ovi/Garmin/-Navteq
[img]https://www.bildites.lv/images/c6734ipxq9os1q5ehnb.png
Tāpat arī ar, piemēram, Rīgas raj., Ķekavas pagastu. Aptuveni 15 tūkstoši iedzīvotāju:
TomTom
TomTom
Ovi Maps/Navteq
..vai turpināt?
Paldies biedri, daudz palīdzējāt 😉
P.S. Ja aktuālāka ir Eiropa, kas sākas aiz Latvijas robežas, tad TomTom ir stabila vērtība. Garmins gan arī neatpaliek, arī smagajos (pie tam, labāka Latvijas karte).
Preses relīzes