Nebootojas Linux no flash

Sākumlapa Forumi Software Linux/BSD Nebootojas Linux no flash

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    quizzical
    Participant

nu taa izdariju visu ka teikts sheit:

https://www.pendrivelinux.com/2007/11/04/usb-pendrive-linux-install-from-windows/

bet kad bootoju tad paraadaas can’t find linux image

samurajs
    Participant

Es šito saucu – tīrīt zobus caur tūpļa zarnu! :rofl:

Kam tev viss šis marasms caur windows? Uzinstalē sev normālu Debian Etch parastā kārtībā un būsi apmierināts. Ja tev vajag pārnēsājamo Linux uz peņa draiva – ņem jauno Austrumi Linux. Tikai 59 MB un nVidia 3G draiveris iekšā.

quizzical
    Participant

es to austrumi linux vienreiz nokachaaju, man raadija ka tur tipo trojans iekshaa, dzeesu aaraa… 🙂

man vajag tagad flash vienalga kaadu opereni, jo nopirku to kompi, bet sata2 straavas kabeli jau liidzi vinji nevareeja iedot ne cietajam, ne maatesplatei. jaagaida nedeeljas beigas, tad viena veikalaa atvediis tos kabeljus, liidz tam laikam nevaru palaist savu PC, bet taa gribas! 😀

quizzical
    Participant

nu taa. ieraxtiju diskā austrumi 1.5.1, no diska viss iet, kaa naakas, bet flashaa nevaru dabuut. es vinjam uzlieku iestatiijumi kopeet uz usb (vai kkas tml) vinjsh paraada ka viss kaartioibaa, bet kad startee no flash saka, ka nevar atrast kernel linux image 😥

azazul
    Participant

Pamēģini pamainīt boot menu parametrus. Visdrīzāk lilo/grub meklē OS’i nepareizajā iekārtā.

Š inī gadījumā : drošvien ka meklē iekš hd(0, 1) vai kaut kā tā. Tev OS ir uz USB, tad tu arī to meklē.

quizzical
    Participant

nu jaa beigaas izdevaas, biki savadaak kopeeju. itkaa aizgaaja, bet es tikai nezinu vai man vinjsh ies maajas uz taa kompja, jo tagad uz cita kopeeju. bet itkaa jau jaaiet ja?

usins
    Participant

nu jāiet ir uz dajebkura kompja. Galvenais lai pareizi boot slikts 🙂

quizzical
    Participant

jaa, man neiet nets. kur var kaadu manuaali atrast kaa to netu pierubiit?

shady
    Participant

DHCP ir uzlikts?

Ja neatbalsta, tad lieto manuālo IP konfigurāciju.

quizzical
    Participant

nu es vinjam nesmu neko licis. kaads tas austrumi 1.5.1 ir tac ir. neiznu arii kur manuaali tur var kko nokonfigureet. vispaar es nekaads linuxists neesmu, tapec arii visu prasu un domaaju kur var atrast kautko lasaamu par to ip un netu, savaadaak baigi daudzkas buus jaaprasa 🙂

shady
    Participant

Austrumu linux ir bāzet uz SlackWare distras.

Tāpēc visu informāciju vari gūglēt pēc šlaka, bet tas nenozīmē, ka viss vienmēr sapasēs {tā gadās, ja lieto distras, kas bāzēti uz citām distrām}.

Zem šlaka foruma ir apakšā pamests arī par austrumiem:

=> https://forums.slackers.lv/viewforum.php?f=12

—-

Atrodi “interneta konfigurāciju” un norādi DHCP, ja neiet, tad mēģini manuāli.

Un, vai vispār tīkla karti atrod?

quizzical
    Participant

nu es te taa to linuxu paskatiijos, baigi iepatikaas, kautko jau saaku orienteeties, kas, kur, kad 😀 bet nu tikai to tiiklu un netu kaa dabuut neko nesapratu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā