Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Nedaudz par ipod Touch
Te palasīju vecos foruma rakstus par ipod Touch un pamanīju,ka Aldis ir lietas kurā par tiem 🙂
Saslēdzu ipod Touch 8GB ar kenwood DNX 8220bt viss ok youtube video rāda pa tiešo un t.t.
Tad jautājums tāds,Aldim un visiem pārējiem zinošiem .
1.Vai Es bez jailbreaka(Landscape TV Out)
Vēlos saslēgt, kā šim
[youtube]
2.
P.S. Neuztver kā uzbraucienu, bet māģinu saprast kāpēc šī iFigņa ir tik populāra no lietotāja puses. No pārdevēja puses viss ir skaidrs jau sen.
1.
2.
Redzi ”Ask to join networks”. To liec off un automātiski konektēsies pie tīkliem.
Atvaino, bet gudri di**t nav malku cirst.
Pašam tāds ir, ļoti laba ierīce. Plānoju pāriet uz jaunāko modeli jau drīz.
Teiksim tā. iPods man ikdiena ļoti noder. Mūzikai, kad ir garlaicīgi, spēles, dažādas aplikācijas, video, internets. + vēl daudzas lietas.
Un es teiktu, ka pareizi darbojoties pat iOS pārsit visus androīdus un windŠzes.
Un jā, varbūt cena ir mazliet pārspīlēta. Bet tomēr Apple vienmēr ir paticis ar savu stilu. 🙂
Tas tikai tā – atkal mans viedoklis. 🙂
Apsveicu, jūs esat kļūvis par ”Ä€bolZombīju”
Es par Android’u, tomēr.
Apsveicu, jūs esat kļūvis par ”Ä€bolZombīju”
Visticamāk, jā. Bet nesaskatu tur neko sliktu. Neskrienu pakaļ katram jauam aiDevaisam, bet iPods tomēr man ļoti noder. 🙂
Un iPod Classic 160GB ir labs? Plānoju pirkt kaut kad.
Klasika ir klasika. Neko daudz par to nezinu. Slikts jau nekas nav + daudz vietas. Pameklē apskatus un cilvēku viedokļus.
Bet es jau ar tāds dīvains, nesen ps3 nobeidzu.
/tieši tad, kad beidzot ir iznācis GT5/
Bet no otras puses gribu touch`u dēļ programmām, spēlītēm, lielā ekrāna + visām funkcijām kas ir iPhone tikai bez zvanīšanas. GPS tak ir toucham, ja? Kā geokašerim tas man ir svarīgi.
Nop. GPS diemžēl nav. Ne vacajiem, ne jaunajiem modeļiem. Derētu man arī kā brīvā laika geokešerim. 😀
homebrew
Lai gan man pašam arī Touch iekrita kabatā, kad biju laimes zemē, nevaru teikt, ka man tas ir nepieciešams pilnvērtīgai dzīvei. Mani bikstīja mazais velniņš, kas nekad nebija Apple produkta īpašnieks un arī multituchs likās kaut kas kruts un neaptverams. Tā bija sava veida pilngadības dāvana sev.
Tagad jau vairāk kā mēnesi esmu ‘tīrs’ 😀
Teiksim tā. iPods man ikdiena ļoti noder. Mūzikai, kad ir garlaicīgi, spēles, dažādas aplikācijas, video, internets. + vēl daudzas lietas.
Nja, pēc apraksta izklausās pēc parasta 21 gadsimta skārienjūtīgā telefona. Tabletes izmēra iPadu dzīvē dažs pazīstams lieto, bet cik zinu tikai spēlēm un netam. Ja šiem “agregātiem”(labs vārds priekš šādām ierīcēm) būtu jaudīgākas iekšas, tad vēl varētu saprast, piespraud visu pārējo ko vajag klāt.
Nu kaut ko tādu kā Motorola Atrix 4G:
[youtube]
Iemesls ir diezgan tuvs tam, kādēļ pērk, piemēram, PSP.
Pričom te PSP?! Tu vispār zini kas tas tāds ir, ja vari salīdzināt PSP ar ipod touch?
Un kādēļ pērk PSP? Tas ir vissliktākais no visiem hand held game consolēm, nintendo DS šo drazu saliek vienos vārtos. Tā pa nesaprotu to iphone joku, draugam tāds ir, šis starā. Es paņemu viņu rokās, paspaidu un neiebraucu – kādēļ visi par viņu ir tādā sajūsmā, man viņš neizraisa pilnīgi nekādas emocījas.
Tikai nevajag. Vienīgais, kur tas draņķis DS spēj salikt PSP, ir cena. Tieši tāpēc, lai arī tehniski sūds uz puļķīša, viņš ir tik ļoti populārs – primitīvas, aizraujošas spēles, vārgi, aizvēsturiski dzelži, un no tiem izrietoša zema cena. Kad pirms bik vairāk kā pusgada domāju par kaut kā nopirkšanu, papētīju, kas un kā, un kad ieraudzīju, cik vārgs ir DS, salīdzinot ar PSP, vairs nebija divu domu, ko ņemt. Galu galā PSP ir tik stiprs kā PS2, kamēr DS ir kaut kas priekš 21. gadsimta neiedomājami vārgs, un nedaudz stiprāko DSi šie izlaida tikai tāpēc, ka sonis pēc PSP 2k izlaišanas draudēja šiem ielikt kloķi pārdošanas apjomos 😀
Preses relīzes