Neiet wireless…

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Neiet wireless…

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    TheSame
    Participant

Tātad man ir edimax wireless 802.11g (BR-6204WG) broadband router un wireless 802.11b/g (EW-7326Ig) pci adapter , bet nekādā veidā nevaru tikt ne pie neta, ne pie paša rūtera no jaunas wireless kartes. ir vēl 2 portatīvie datori, bet ar tiem nav problēmu…. Problēma ir tāda, ka vai nu viņš izmet key mismatch error, vai, ja noņem rūterim paroli, tad ir limited conectivity, bet ar to pat nevar pieslēgties pie rūtera… Sēžu uz 7 windows 64 bit ultima… Jaunākos draiverus novilku, bet nelīdzēja….

WerNeo
    Participant

grūti teikt, neredzot problēmu. Domāju, ka jāpamēģina citus draiverus.

Evers
    Participant

Izskatās, ka tev kompī Wireless Adaptera kontrolpanelī ir iestādīta atslēga nepareiza, noņem rūterim paroli un adaptera opcijās noņem to paroli-key. Redzēs kas tad būs.

TheSame
    Participant

Evers wrote:

Izskatās, ka tev kompī Wireless Adaptera kontrolpanelī ir iestādīta atslēga nepareiza, noņem rūterim paroli un adaptera opcijās noņem to paroli-key. Redzēs kas tad būs.

Tā arī biju izmeiģinājis, bet problema tāpati… Esmu strupceļā ar idejaam….

ob1
    Participant

Reizēm dažas WiFi kartes nestrādā normāli ar win pieslēgšanās tūļiem. Pamēģini ražotāja tūli.

Andron MacBeton
    Participant

Mēģini novērst savu dauņa statusu.

Aldis
    Participant

Iespējams tīkla karte pa vecu priekš Windows7, un nav tai izstrādāts draiveris – pēc apraksta nesapratu kāda firma ražo to tīkla karti! Ļoti iespējams ka nepieciešams ražotāja oficiālais draiveris! Iespējams ja pa rokai ir kāds ubuntu liveCD, to var patestēt! 🙂

P.S. – kurš to macbetonu atkal te izsauca + ielaida – atkal jūtami smirdina forumu!

TheSame
    Participant

Tas ir edimax…. Draiverus priekš septitā ir izstrādājis pats windows… ob1 kas attiecas uz tevis teikto, tad varu teikt, ka ražotāju mājaslapā vispār nav draiveru priekš septītā…

Laigan usb wireles aizgāja, gribētos dabūt pie dzīvības pci wireles… ( vaitad varētu būt pie vainas pci slots?) Uzrādīties uzrādās, kad taisu connect, tad izmet key mismatch….

macbeton – ja jau tu esi tik gudrs un es tik debīls, tad varēji izskaidrot problēmas iemeslu, nevis gudri kaut ko iedirst, nejau man ir tevis izskaidrotais sindroms, bet šajā problēma tev varētu būt ar to problēmas….

Andron MacBeton
    Participant

Es tagad uzskaitīšu visas iespējamās lietas kur var būt likrocība? Te vietas nepietiks tik daudz! tu esi iemetis savu routera konfigu? Kas teu ir ar LAN settingiem? DHCP? uztaisi mazus screenshotus un iemet kaukur png! Kas ir ar tīkla kartes settingiem? Routeri nopingot var? Tālāk to gateway aiz routera var? Tu neesi vispār neko pateicis un gaidi ka teu palīdzēs? Kādā rakā????

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā