Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Nelietot facebook. Viedoklis
Uzskatu, ka viss atkarīgs no paša cilvēka.
Cilvēkam ir apbrīnojams talants izmantot vislietderīgākos rīkus visnelietderīgākajiem mērķiem.
Bet nu ktram savs.
kā gan facebook var zināt, ka viņš patiešām vēlas mani uzaicināt, varbūt esam vislielākie ienaidnieki, nevis draugi. Tas tā liekas nedaudz jocīgi, izmantot citu programmas datus, un sūtīt itkā manā vārdā uzaicinājumu kādam.
Bet tad atkal … kaalab skaipaa glabaa kontaktos savus naidnieku kontus, nevis tos blokjee? 🙂 Man taa liekas diezgan laba fiicha – sadraugoties/sakontakteeties ar personaam, kas ir skapii kaa chomi (pienjemot, ka skaips nav “mani ienaidnieki nr1, ar ko nekad nedaliishos ar saviem kontaktiem!”.
Un vispaar, tavaa vaardaa jau patvaljiigi tur nekas nenotiek – cik nu man atminja nemaanaas, taadu pasaakumu kaa “skapja draugus saaicinaat seju graamataa” bija diezgan manuaals un manuaali apstiprinaams pasaakums?
Un par teemu – nevajag jau kaa lashiem tur iznaarstot visu savu sensitiivo infu, tad arii tas pasaakums nav ne biistams, ne kaitiigs ..
Preses relīzes