Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Neo aizturēts, preses brīvība Latvijā briesmās
Imhoteps
Š is te IT speciālists apgalvo ka Neo visus tos EDS datus.. cik tur tos miljonus kopēja caur interneta pārlūku ? :>
Muahahah :>
Pierādīt ka tas bija apzināti? Mmmm lol 🙂
Mans klusē.. te nav ko piebilst 🙂
lizard
ŠŒ… šis tas sāk skaidroties 🙂
Man ar ir viena TM bilde…
Varonis čuč :>
Samurajs, atbildi uz konkreetu jautaajumu – cik ilgi veel ieksj notepad smirdees taadi domas giganti kaa
-robcjiks
-jaunzems
-wuu
-plopesols
-tiem liidziigie?
Nu es pilnīgi piekrītu, ka šeit minētie atsevišķi tipāži atbilst zināmām diagnozēm, un personiski arī labprāt izslēgtu viņus no tālākām diskusijām šai forumā, bet es apzinos, ka arī šie eksemplāri arī veido visai lielu LV elektorāta daļu. Tad varbūt labāk mazliet apstrādāt šīs masas, un varbūt pat piespiest nedaudz domāt, un rezultātā nākotnē iegūs visa valsts kopumā? (Kaut arī es tam ne īpaši ticu.)
Nu sorry, mums nav Noteikumos paredzēts “bans par idiotismu”… idiotisms jāuzskata par separātu viedokli. Tas laikam atbilst ES normām 🙁
Kaut kā jau apnīk lasīt fleimu .. varbūt tomēr derētu pubertātes nomāktos un no sievietes miesas nošķirtos izolēt vismaz pa mazam laika periodam 😕
[youtube]
.. Š is te IT speciālists apgalvo ka Neo visus tos EDS datus.. cik tur tos miljonus kopēja caur interneta pārlūku ?..
Netīri manipulē ar manis teikto?
.. Cik zināms
===================================================================
..Pierādīt ka tas bija apzināti? Mmmm lol 🙂
Mans klusē.. te nav ko piebilst :)..
Jāpierāda nevis, ka apzināti ieguva datus, jāpierāda, ka apzinājās, ka veic prettiesiskas darbības nolūkā kaitēt valsts aizsargātām interesēm, t.i. apzinājās nozieguma izdarīšanu un ir vēlējies to pastrādāt.
Ja konstatēs, ka nav bijis nozieguma, nekas nav vairs jāpierāda.
Vēlreiz palasi par vistām un baktērijām, Nobel! Kura klasē/skolā esi? Jāinformē tava klases audzinātāja, lai pielūko, ka nedeģenerējies pavisam.
Cik man zināms… smadzeņu tev nav… ibo citādāk nav iespējams izskaidrot to tuftu ko tu te bīdi.
Tu izliecies pa idiotu vai tas tev vienkārši ir tāds dzīves stils ?
Cik zināms.. lol.
Neo pats stāstīja kā kopēja datus un priekš tam tika uztriepts skripts.
Vai arī tu pilnā nopietnībā taisies apgalvot ka jams ar rociņām caur pārlūku to darīja?
Grozi kā gribi…
Cik zināms… cik zināms tu ne sūda nezini.
Protams… rakstīja skriptu prata aptumsuma brīdi… lol.
Rakstīja bez domas to darbināt, bet tad nejauši sanāca.
mhhh
Reāls molusks.
Ēžurnāļisc… mauhahaha
LOL
mhhhhh
Es tev vēlāk arī savas bērnības bildes varu iedot. Gribi? 😀 😀 😀
*cough* fail…
Iešpricējiet kāds viņam amenazīnu ar haloperidolu
(c) ob1 rmx by tm
Nu varam jau pieņemt ka tā ir VID lapa! 😛
Mans viedoklis par visu NEo lietu ir neitraals, taa ka vairaak ar nav ko teikt.
P.S. Samuraj pretīgi noskatīties uz to kā tev patīk lēti glaimi, drunk_lizards paziņo ka tu esi trakonama sanitārs un vēl nezin kas un tu jau viņam sāc dziedāt līdzi.
ak tad drunk_lizards ir tavs draudziņš, nu tad ejiet un sabučojaties.
kad tavs zināšanu līmenis būs sasniedzis kaut vai 1/100 daļu no tā ko jēdz dl.. tad tu varēsi atļauties kaut ko klusu iepīkstēties.
Tikmēr izmanto tiesības noklusēt.
Preses relīzes