Nepatīk jaunie, uzpūstie Skype? Tad paliksi gribot vispār!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Nepatīk jaunie, uzpūstie Skype? Tad paliksi gribot vispār!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā ziņo Computerworld ar atsauci uz avotiem Microsoftā, visi, kas lieto vecākus Skype (līdz v.6.13 Windows videi, izdots 2014. gada janvārī un v.6.14 Mac videi, izdots 2014. gada februārī) – drīzumā tikšot atslēgti no servera. Tas esot “labākam lietotāju atbalstam” un “atjaunināšana taču esot bezmaksas”.

Jaunajās versijās nācis klāt: iespēja nosūtīt mesidžus off-line kontaktiem, pilnīga vēstures pārskatīšana no dažādām ierīcēm, “lasīts/nelasīts” statusa sinhronizācija uz dažāda tipa ierīcēm.

Tātad tiem, kuri necieš resursrijīgo Skype, atliek vien migrēt uz Linux, kur šis serviss ir daudz pieticīgāks. Vai arī nomainīt Skype pret ko citu.

Avots

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440_80202_1.jpg[/img]

Andron MacBeton
    Participant

Microsoft dara visu lai pārbīdītu lietotājus uz Linux.

Office licenzēšana sapista, vieglāk pierast pie Libres nekā pisties ar M$ licenzēm.

Skype paliek par bloatware, ērtāk lietot Linux.

Windows paliek par bloatware ar pievienotu shitware, Linuxā tādu nav.

Windowsam vajag antivīrusu, Linuxam nahren nevaig.

Jatiek tikai galā ar ērtāko setupu, jāuztaisa jūzerim kaukāds 1 distro ar pēcinstala batnjiku, un darīts.

Aldis
    Participant

Nelietoju skype vispār. Kgan agrāk sāku lietot to no 1.0-1.5 versijas līdz kādai 2.5 vai 3.0.. Tad izmantoju Skype ja baigi savajadzējās caur imo.im, tagad imo.im nobloķēja piekļuvi, nelietoju vispār.

gMail, gTalk, šad tad telefonam whatsapp un uz iOS iMessage lieta darīta.

Stat1CX
    Participant

Tikai ko darīt ja visi paziņas, draugi un kontakti izmanto skype? Nonest skype un sedēt vienam pašam ar laimes sajūtu ka vairs nav bloatware uz mana PC?

Andron MacBeton
    Participant

Nu tas tur Googles plustalk ir sūds pilnīgs.

Es domāju ka jāpāriet atpakaļ uz veco labo IRC. Sarakstei nekas labāks nav izdomāts, un sazvanīties var pa mobilo. Nu jau ir tādi tarifi ka pa dārgu var likties tikai žvanstoņām un pļūtekļiem.

Aldis
    Participant

Nu cik ta Tev tur draugu? Man samērā daudz draugi, vrb. 20% no tiem lieto skype, i tie paši puse darba vajadzībām! 🙂

msh
    Participant

Tāds tādu pazīst. Kojānis, piemēram, ir tik kruts ka var SMS vietā sazināties ar draugiem, izmantojot purnagrāmatu – es varu iedomāties labi ja pāris datoru lietotājus, kuri nav reģistrējušies pokemonos un nelieto skapi.

msh
    Participant

Skaisti.

Mazai jautrībai – mans 3.8.3 gan cenšas novilkt atjauninājumus, bet vairs to nespēj 😀

Aldis
    Participant

Pilnībā nopietnībā piekrītu ka IRC ze best, un DirectConnect failapmaiņa rullē… Bet ej un to ieskaidro visiem skaip-istiem, megap-istiem un citiem p-istiem :]

Nettwerk
    Participant

Nelietoju skype sen jau no 2.x versijas laikiem. Nepiesaistiija ne arii kaa bija vajadziiba peec taa. Lietoju gimenes lokaa, pazinju loka, gan darba zinjaa Lync. Bet taa irc ir galiigaa pakaljaa. un nahren, labi ka irc ir daljeeji miris. Primaarais ir telefona sazinja, emails, tad Lync..

Andron MacBeton
    Participant

Kas tā pa versiju? Paškompilēta?

garaisezis
    Participant

laikam būšu vienīgais kas izmanto Skype, gad datorā, gan arī uz mobilā tālruņa.

msh
    Participant

Nu piedod, 3.8.0.188.

akms47
    Participant

Izmantoju. Kontaktu skaits pārsniedz 100. Ļoti ērti papļāpāt, atstāt ziņu vai nosūtīt failu. Nepatīk teamspeak, tāpēc spēlējot BF3 arī ar kaimiņu un draugiem izmantojam skypu. Beton tu pats vēl pagaišgad mani pieaicināji skypa sarunu grupā, tā kā redzu, pa laikam lietojat. Bet nu nevar cilvēku piespiest dzert šnabi,ja viņam garšo alus.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā