Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Nepieciešama palīdzība komplektācijas izveidei
kruto
Tagad čoms palūdza salikt variantu, bet nejūtos pārliecināts par pareizību.
Kam nav slinkums, apskatīt, ko vajadzētu pa mainīt un pret ko?
Budžets ir līdz 400Ls un obligāti jābūt monitoram vismaz 20″ un vienkāršam korpusam.
Grūti izvēlēties pat monitoru ja nezin tavas prasības .
400Ls un “smukas spēlītes” nav savienojamas lietas, spēlēt varēsi, bet par smukām saukt gan vairs nevarēsi.
Š…em vien to, ko pats esi salasījis – nav nekāda vaina.
Parasts jūzeris ko ar viņu darīs? Instalēs Vistas katru dienu?
nu svētdienas spēlētājam pietiks, man ar HD4850 spēlītes neslikti strādā, gan jau ar 6670 būs ar labi.
@Piskadrons kāpēc elpo skābekli, nevis piemēram, ūdeņradi? Cilvēks saka viņam vajag, kāda vairs man daļa priekš kā, manis pēc no dvd pr0na kolekcijas skatīsies.
Pāldies par atsaucību.
Ja 10 lati ir par daudz, ņem g830 proci un viss būs kārtībā.
Single stick atmiņa tāpēc, lai vēlāk var pielikt vēl klāt, jo šis čipsets gremo tik 2 atmiņas slotus.
Plate ir no intel, jo riebjas lētie gigabikši un dibenakmeņi, un ir 2 usb3, 2 sata3.
nau svarīgi linux,unix,win vai kāds cits velns :DD
bet par Intelistiem varu teiktā paslima tauta … nekā personīga papildināšu pēc laika normalu Amd build .
Par video karti īsti neesmu droš, spēles nespēlēju.
AMD vs Intel jau cik gadus neielaižos, kaut par P4 krāsniņu biju stāvā sajūsmā 😀
Lapsa, tiešām? :D:D noname vissvienā-barokli kompim par naudu pie mūsu dižā elektrotīkla 😀
Pamats pamats
mātes platei ir core unlock .
procesors atsevišķi .
ja ņemsi citu procesoru tad lūdzu izlasi šo topiku jo var paņemt citu cpu čipu un ar slēgtajiem core kurus var unlock un lietot 🙂
Kopā prieks izmaksās 404,07Ls drusku dārgāk bet paties Gamer build ar limitētu budžetu plus no ši builda ir plus cpu var unlock no x4 uz x6
P.S offtop par flame uz intel.
Kā daudzu gadu Amd brenda un intel lietotājs nesaskatu starpību starp abiem bet novēroju ka intel kuri tikai perk ir patiešam ar novirzēm … sen tie laiki aizgājuši tāka laiks atvērt acis ja ne turat savas klabatas ciet un nejaucat cilvēkam prātu lieki !
Nez ko lai bļauju es, ja man ir gan uz AMD, gan uz INtel bāzēti datori, kas aprīkoti gan ar nVidia gan ATI kartiņām. Virsū griežas gan dažādi windowsi, gan linukši. Nav neviens Apple ražojums. Secinājumi? 😀
Man tāpat kā aomai ir gan AMD proči, gan intel proči, gan nvidia/radeon kartes, gan dažnedažādi OS. Uzskatu, ka jāizvēlās preces nevis ideologijas dēļ, bet salīdzinot to veiktspēju ar alternatīvām. Salīdzinot veiktspēju un elektrorijību, intel vēljoprojām ir vadībā.
Preses relīzes