Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › nerāda DVD filmas
P.S.
kodeku paka vinjam jau bija, to izdzēsu uzliku citu, bet tas nelīdzēja.
plug-in
Ja uz VLC normāli iet, kam lieku softu vēl instalēt? Kas vainas VLC? Ä€diņu uzmet lai cmukāk ja nepatīk defaultais paskats 😀
Nezinu kā ar updates, bet WMP prasa plug-in
Ja uz VLC normāli iet, kam lieku softu vēl instalēt? Kas vainas VLC? Ä€diņu uzmet lai cmukāk ja nepatīk defaultais paskats 😀
ja tas būtu vajadzīgs man pašam tad ari neko neinstelētu, bet par cik tas kompis pieder lietotajam, kuram sagadā problēmas ar norādīšanu “open with…” tad tāpēc arī vajag lai ietu uz media player.
bet tas plugins jau varbūt nedarbosies jo tas win XP ir pirātisms
Lab, ja pirātisks Win – ieborē klientam, ka WMP11 nevar uzlikt jo Win pirātisks. Un saki – vecajam softam nav DVD iespējas. Lai nomierinās un skatās ar VLC.
Kaut arī pirātiskam Win nevarētu būt nekāda sakara ar plug-inu uzlikšanu…
P.S.
tos pluginus jau tur grib tirgot nevis pa velti dot 🙂
Nu sorry, kas ta grūti uzlikt lai defaultā DVD atskaņo ar VLC nevis ar WMP? Un priekš VLC ir WMP11 āda dabūjama. Lāme nekad nepateiks ka tas nav WMP 😀
Lab, ja pirātisks Win – ieborē klientam, ka WMP11 nevar uzlikt jo Win pirātisks. Un saki – vecajam softam nav DVD iespējas. Lai nomierinās un skatās ar VLC.
Kaut arī pirātiskam Win nevarētu būt nekāda sakara ar plug-inu uzlikšanu…
Kā to saprast – klientam? [img][img]
un treshais liikrocis apskaidro paareejiem liikrochiem ka ka tie pirmie liikrochi arii ir liikrochi.
un treshais liikrocis apskaidro paareejiem liikrochiem ka ka tie pirmie liikrochi arii ir liikrochi.
Nespried pēc sevis [img][img][img]
Nespried pēc sevis [img][img][img]
parastaa situaacija es daru to pashu ko tu tur uzraxtiji, tikai samaksa parasti bik lielaaka, ja nav paziistams. shiet vinekaarshi par velti paziistams suudzeejaas, ka neiet vinjam tas kompiitis un es uzliku vinjam draiverus. paarlikt sisteemu uzskatu ka nav vajadziibas un arii slinkums. man par shito vispaar nemaksaa, vnk. pa draugam prasija. nu tad es arii vinjam pa draugam arii pateikshu lai skataas caur VLC
P.S.
[img][img][img]
Preses relīzes