Nerātnais sētnieks un slēptā kamera

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Nerātnais sētnieks un slēptā kamera

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Graafiene
    Participant

Tā kā pa brīvdienām mums sola, ka atkal biku paputinās sniegi, tad ceru, ka, nevienam no Jums, neviens sētnieks nebūs sagādājis šādu jautru pirmdienas rītu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9VL3IxGAnno&feature=player_embedded[/youtube]

shady
    Participant

Par šito nosmējos līdz asarām.. 😀

izredzētais
    Participant

tik neģēlīgi, bet tajā pat laikā nekaitīgi, bet sasodīti smieklīgi 😀

Bekons ar olām
    Participant

TG/AM jeb līdzīgs līdzīgu atrod.

WerNeo
    Participant

Realitāte gan būtu tāda, ka cilvēki neiespringtu uz “nepareizejiem” ceļiem… un bristu pat caur daudz biezākām sniega kārtām pa taisno, lai tikai ātrāk nokļūtu uz svarīgo mērķi. 🙂

Crow
    Participant

Hehe 😀

Es ar, mūžīgi steidzoties kkur, noteikti ietu taisni pāri visam, neskatoties uz to trasi; dēļ peļķēm, sniegiem un lediem ceļu vis negriežu. Bet redzamo cilvēku neattapībai es varu noticēt par 100%. :lala:

Kon
    Participant

Zābakus nenēsāju kā sugu, tādēļ kā mudaks sekotu taciņai :>

Evers
    Participant

Piekrītu WerNeo 🙂

Foxsk8
    Participant

Nu man laukos šādas sniega kupenas ir it visur, ha vajadzētu 2 metru biezā sniegā šādus labirintus saveidot, tad būtu kā būtu, kā iegāji, tā ārā netikt 😀

aoma
    Participant

Var tikai apbrīnot autora *** un viņam līdzīgo aprobežotību…

P.S. biju domājis. ka saita administratoriem ir kaut minimāls vecuma cenzs, vai apliecība par pamatskolas beigšanu…

dzhonsons
    Participant

Aoma, tu *** esi? Izskatās, ka tēmas autors, veidojot šo topiku, ir pieskāries tavai mazajai sirsniņai, tādējādi aizvainojot tevi un liekot rakstīt tizlus komentārus.

Kon
    Participant

Ne velti šī ir sadaļa Humors un Joki. Š ajā gadījumā izvirzītajām negācijām ir nedaudz apšaubāma pamatotība.

Īsā versija : get funny or GTFO 😛

shady
    Participant

Aoma – Cienītais, Noptepad administrācijai ir arī humora izjūta un it ne maz nenesās domāt 24/7 par IT. Un kāds sakars man ar pamatskolas izglītību, ja Tu uzstādi diagnozes mūsu lietotājiem, bet pašam diezin vai ir ārsta sertifikāts? Š obrīd netieši esi aizvainojis ne tikai mūsu lietotāju, bet arī administrāciju. Ceru ka turpmāk būsi uzmanīgāks savos izteicienos.

P.S. Par gaumi nestrīdas un arī humora izjūta katram ir savādāka. Ļoti žēl ka mūsu vidū ir cilvēki kuriem tādas vispār nepiemīt…

aoma
    Participant

o.K. shady, ar humora izjūtu man viss kārtībā. Vienkārši gribēju pārbaudīt, cik tālu var aiziet lietotājs vienkāršais, un, kāda ir starpība, ja iepeld visiem labi zināms trollis no konkurējoša porķika.

Jāpiebilst, ka šis man ir vienīgais niks no interneta pirmsākumiem Latvijā un bana gadījumā feistot netaisos, kā jau to cienījamā portāla administrācija būs pamanījusi.

P.S. Ja kas, nevajag būt ekstrasensam, lai noteiktu, cik pamatskolas klases ir beidzis konkrētais feiss /purns/.

Un kāpēc lai jaunpieņemtie admiņi/*** būtu savādāki?

Element
    Participant

Owned 😉

shady
    Participant

Laikam nesaprotu kāds te visam sakars ar reģistrētu lietotāju un konkurentiem (iespējams tāpēc, ka nelasu tiešos konkurenta portālus?) – bet varam par to padiskutēt caur PM, publisks spams nav vajadzīgs.

Iespējams, esi pārvērtējis savas spējas attiecībā uz administrāciju.

Vai nu kā, ja pareizi saprotu, tad eksperimentē ar sankcijām. Nevienam nav tiesības apvainot, aizskart otru cilvēku – par to izsaka brīdinājumu un pēc tam parasti seko bans. Tā kā, turpmāk ceru, ka tavi komentāri nesaturēs necenzētus vārdus vai kā savādāk aizskars kādu lietotāju.

samurajs
    Participant

Nezinu, kur esam nonākuši, un varbūt drūmais veļu laiks kaitīgi ietekmē, ja jau Humora sadaļā sākam kašķēties… fuj! 😛

izredzētais
    Participant

aoma, kā redzi, vienīgais *** šeit esi tu. *** arī, ja reiz domā ka tik ļoti esi spējīgs atšifrēt katra komentētāja personību, vecumu, izglītības līmeni un ko tik vēl ne.

man šis klipiņ š likās pat ļoti rēcīgs, tādēļ esmu aprobežots? padomā divreiz kurš šeit īsti ir tas aprobežotais. 😉

izredzētais
    Participant

… iepriekšējo un arī šo postu bija jāsajāj.. es tiešām esmu tas nekaunīgākais un neētiskākais forumietis šajā portālā 😀 ja tie ir lamuvārdi, tad piedo, atviano, bet kādam visi nav mājās 😀

shady
    Participant

izredzētais – Tava garā koda virkne izraisīja bugu uz chromes (linux versijas) pārlūka, tāpēc to nodzēsu. Nevajag obligāti lamuvārdu, lai kādu lietotāju aizskartu/apvainotu. Arī nekādas soda sankcijas netika pielietotas, tikai noeditēti aizskarošie vārdi.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā