Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Nerātnais sētnieks un slēptā kamera
[youtube]
Es ar, mūžīgi steidzoties kkur, noteikti ietu taisni pāri visam, neskatoties uz to trasi; dēļ peļķēm, sniegiem un lediem ceļu vis negriežu. Bet redzamo cilvēku neattapībai es varu noticēt par 100%.
P.S. biju domājis. ka saita administratoriem ir kaut minimāls vecuma cenzs, vai apliecība par pamatskolas beigšanu…
Humors un Joki
Īsā versija : get funny or GTFO 😛
P.S. Par gaumi nestrīdas un arī humora izjūta katram ir savādāka. Ļoti žēl ka mūsu vidū ir cilvēki kuriem tādas vispār nepiemīt…
Jāpiebilst, ka šis man ir vienīgais niks no interneta pirmsākumiem Latvijā un bana gadījumā feistot netaisos, kā jau to cienījamā portāla administrācija būs pamanījusi.
P.S. Ja kas, nevajag būt ekstrasensam, lai noteiktu, cik pamatskolas klases ir beidzis konkrētais feiss /purns/.
Un kāpēc lai jaunpieņemtie admiņi/*** būtu savādāki?
Iespējams, esi pārvērtējis savas spējas attiecībā uz administrāciju.
Vai nu kā, ja pareizi saprotu, tad eksperimentē ar sankcijām. Nevienam nav tiesības apvainot, aizskart otru cilvēku – par to izsaka brīdinājumu un pēc tam parasti seko bans. Tā kā, turpmāk ceru, ka tavi komentāri nesaturēs necenzētus vārdus vai kā savādāk aizskars kādu lietotāju.
man šis klipiņ š likās pat ļoti rēcīgs, tādēļ esmu aprobežots? padomā divreiz kurš šeit īsti ir tas aprobežotais. 😉
izredzētais
Preses relīzes