Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Neredz tekstu forumā! -phpbb2
Man ir ezportal. Ezportala parādas jaunumi… redzami, bet iekš foruma viņi ir neredzami! Kad uzlik melnu table backgroundu tad redz tekstu baltā krāsā! Ikš cp mklēju taja template krasas – FFFFFF
Kad katrs pec kārtas bia nomainīts nebija nekādu rezultātu!
Ko man darīt?
Diemžēl nav laika mest šeit iekšā screen šotus. Lai paskaidrotu sīkāk.
Grr… un beidz vienreiz čakarēties, iemācies html, css, un nebus tev lidz ārprātam jānonāk.
Ikeš cp pasakiet vai iekš css faila! PLDS
“lol.. nekads css nav jaedite.. tas viss ir panakams caur admin paneli…. pfff”
Neizskatās, ka tu cieni cilvēku, kas cenšas tev palīdzēt un ja tava nepilnīgā skaidrojuma dēļ nevar saprast problēmu, tad vienkārši papildino to.
Pēc tādas atbildes es vairs netērētu laiku, lai tev mēģinātu kaut ko palīdzēt, jo pēc atbildes sniegšanas, tev jau atkal var uznākt LOL un pffff fāze. Kā arī atrisinājums kā no zila gaisa nokritīs pašam.
Kā arī nesaprotu tavu domāšanas gājienu. Vienā postā saki, ka tas panākams caur admin paneli, bet nākamā jau atkal lūdz palīdzību, kā arī sāc domāt, ka tomēr tas pats CSS var būt pie vainas. Iesaku tev mazliet padomāt, apdomāt rakstāmo pirms spied pogu Apstirināt. Kā arī pieņemies prātā un klausi foxsk8 ieteikumam. Ar saviem projektiem, jautājumiem, nīdēšanu, lūgšanos esi pamatīgi nokaitinājis, kā arī esi pietiekami saņēmis palīdzību. Domāju, ka laiks sākt pašam domāt!
Skatijos visssu css failu,… text krasa man ir – 000000 – black
nezinu kas pa vainu var but!
PROBLĒMA SLĒPÄ€S IEVIETOTAJÄ€ CSS MENU!
Preses relīzes