Neredz tekstu forumā! -phpbb2

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde PHPBB Neredz tekstu forumā! -phpbb2

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    krisis32
    Participant

Esmu nomociejies lidz arpratam!

Man ir ezportal. Ezportala parādas jaunumi… redzami, bet iekš foruma viņi ir neredzami! Kad uzlik melnu table backgroundu tad redz tekstu baltā krāsā! Ikš cp mklēju taja template krasas – FFFFFF

Kad katrs pec kārtas bia nomainīts nebija nekādu rezultātu!

Ko man darīt?

Foxsk8
    Participant

template css failus labo, uzliec Firebug, un insplect element, atrodi vajadzīgo vietu, malā izmetīsies tev css klase, ja css bus definēts iekš koda, rādīsies element style, ja baltā vai kāda tur krāsa 000 bus definēta iekš css, tad rādīsies malā css fails un arī tiks parādīta rindiņa, kura vieta pa to krāsu atbild. otrs, uzreiz jau caur insplect element paņem un piem pamaini krāsu, redzēsi, ja nomainās, tad tā ir īstā vieta.

Diemžēl nav laika mest šeit iekšā screen šotus. Lai paskaidrotu sīkāk.

Grr… un beidz vienreiz čakarēties, iemācies html, css, un nebus tev lidz ārprātam jānonāk.

krisis32
    Participant

lol.. nekads css nav jaedite.. tas viss ir panakams caur admin paneli…. pfff

krisis32
    Participant

man ir viens jautajums: kura vieta iekš cp varēja likt galvenajam textam krasu?

Ikeš cp pasakiet vai iekš css faila! PLDS

krisis32
    Participant

Vai kāds lūdzu nevar man pateikt? Tas ir ļoti steidzami , jo man jātaisa viens projekts ar vienu džeku un man vaig šo te attrisināt citādi neredzu forumā iepostotās lietas!

deivs001
    Participant

Es tev ieteiktu sekot līdz, kā tu atbildi.

“lol.. nekads css nav jaedite.. tas viss ir panakams caur admin paneli…. pfff”

Neizskatās, ka tu cieni cilvēku, kas cenšas tev palīdzēt un ja tava nepilnīgā skaidrojuma dēļ nevar saprast problēmu, tad vienkārši papildino to.

Pēc tādas atbildes es vairs netērētu laiku, lai tev mēģinātu kaut ko palīdzēt, jo pēc atbildes sniegšanas, tev jau atkal var uznākt LOL un pffff fāze. Kā arī atrisinājums kā no zila gaisa nokritīs pašam.

Kā arī nesaprotu tavu domāšanas gājienu. Vienā postā saki, ka tas panākams caur admin paneli, bet nākamā jau atkal lūdz palīdzību, kā arī sāc domāt, ka tomēr tas pats CSS var būt pie vainas. Iesaku tev mazliet padomāt, apdomāt rakstāmo pirms spied pogu Apstirināt. Kā arī pieņemies prātā un klausi foxsk8 ieteikumam. Ar saviem projektiem, jautājumiem, nīdēšanu, lūgšanos esi pamatīgi nokaitinājis, kā arī esi pietiekami saņēmis palīdzību. Domāju, ka laiks sākt pašam domāt!

krisis32
    Participant

nu ja… par problemu:es neredzu tekstu foruma… izveido jaunu topiku.. ieraksti textu.. kad tu gribi apskatit tekstu tu vinju neredzi.

Skatijos visssu css failu,… text krasa man ir – 000000 – black

nezinu kas pa vainu var but!

krisis32
    Participant

ATRISINÄ€JU PROBLĒMU!

PROBLĒMA SLĒPÄ€S IEVIETOTAJÄ€ CSS MENU!

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā