Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Nero 7 – notepad.lv skatījumā
Vienīgais kas man no programmām nepatīk ir jaunais Winamps ar savu neticamo resursu rīšanu.
A tu noņem savu kruto ādu no winampa, tā kustīgā grafika jau rij pēc traka! 😀 VLC piem. nav grafisko efektu, CPU patēriņš => 0%
Vienīgais kas man no programmām nepatīk ir jaunais Winamps ar savu neticamo resursu rīšanu.
A tu noņem savu kruto ādu no winampa, tā kustīgā grafika jau rij pēc traka! 😀 VLC piem. nav grafisko efektu, CPU patēriņš => 0%
2 Winamps vislabākais 😀
:: Sorry par offtopic ::
2 Winamps vislabākais 😀
:: Sorry par offtopic ::
rakst�klis 7.versijai neko �pa�i no 6. neat��iras.
nu i tāpēc nafig man vajag 7.versiju?
iztieku ar sesto
starp citu – par 7.var mierīgi aizmirst.
ir astotā, kurā tāpat kā 7. džeki taisa mikro versijas – izgriež sūdus ārā lai paliek tikai rakstītājs
– viss, ja vajadzēs – vai nu pāriešu uz šīm mikro versijām, vai arī paskatīšos kādu citu programmu kas visu dara tāpat.
rakst�klis 7.versijai neko �pa�i no 6. neat��iras.
nu i tāpēc nafig man vajag 7.versiju?
iztieku ar sesto
starp citu – par 7.var mierīgi aizmirst.
ir astotā, kurā tāpat kā 7. džeki taisa mikro versijas – izgriež sūdus ārā lai paliek tikai rakstītājs
– viss, ja vajadzēs – vai nu pāriešu uz šīm mikro versijām, vai arī paskatīšos kādu citu programmu kas visu dara tāpat.
nu nu, vlc ir :win: savu lielo resursu patēriņu dēļ un vel visiem bugiem kodā, tad jau daudz labāks mplayer. (Varbūt dīkstāvē vlc arī nerij resursus, bet priekš kam tad vajadzīgs viņš…)
Preses relīzes