Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Nero 9 – tagad par brīvu
Š…emot vērā instalācijas faila visai milzīgo apjomu – 55 MB, un visai trūcīgās iespējas, domājams, ka nebūs daudz gribētāju lietot šādu programmu.
Lejuplāde – šeit:
Es kā reiz lietoju to Smart Nero Essentials. Itkā nav ne vainas. 🙂 Vot ko es nesaprotu- pilno Nero instalāciju. Sver ap vienu Gb, un jēga? Kāds arī izmatno tos papildus tūļus? Wave editor, Cover designer, Nero Scout un kas tik vēl ne… man patīk vecās Nero versijas. Piemēram 6. Nekā īpaši lieka. Vienīgais mīnuss- ar Vistu un win 7 nedraudzējas.
Piekrītu, lai gan cover designer ir laba lieta, šad tad izmantoju lai uzgrauzdētu kādam LightScribe diskam uz virsmas kādu attēlu vai tml
Es kā reiz lietoju to Smart Nero Essentials. Itkā nav ne vainas. 🙂 Vot ko es nesaprotu- pilno Nero instalāciju. Sver ap vienu Gb, un jēga? Kāds arī izmatno tos papildus tūļus? Wave editor, Cover designer, Nero Scout un kas tik vēl ne… man patīk vecās Nero versijas. Piemēram 6. Nekā īpaši lieka. Vienīgais mīnuss- ar Vistu un win 7 nedraudzējas.
Nu sūds! 😀 Kādēļ ar W7 nē? Tiešī domāju, ka tad, kad pāriešu uz W7 likšu Nero 6, bet ja negrib viņi kopā būt, tad itkā nakamais variants ir likt Nero 9, bet tur jau nāk visi tie mēsli līdz, ja? Kam man viņus? Vienīgās programmas ko es izmantoju, lai taisītu/veidotu makslu ir FL un Adobe visi produkti, nekas cits, ā, nu un NP++, bet Nero vēl tos visus man nevag… Pēē. 🙁
Nu sūds! 😀 Kādēļ ar W7 nē? Tiešī domāju, ka tad, kad pāriešu uz W7 likšu Nero 6, bet ja negrib viņi kopā būt, tad itkā nakamais variants ir likt Nero 9, bet tur jau nāk visi tie mēsli līdz, ja? Kam man viņus? Vienīgās programmas ko es izmantoju, lai taisītu/veidotu makslu ir FL un Adobe visi produkti, nekas cits, ā, nu un NP++, bet Nero vēl tos visus man nevag… Pēē. 🙁
Krāmē septītajam virsū to micro versiju vai arī Essentials. Pat labāks nekā 6. un nekā lieka. 🙂
apgraizītais NERO 9, nav krakots, tā ka seriālu būs jāraksta tāpat
ImgBurn 2.5.0 kas lieliski strādā ar iso, vai UsefulUtils Discs Studio 3.0.2 ko lietoju pats.
Manam pirmajam datoram bija nero7, ko negribas pat atcerēties.
No visas tās nero saimes normālākais ir nero8 mikro, ja kāds grib pameiģināt tad šodien ir šeit
Preses relīzes