Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Nero ierakstīšnas ātrumi.
p.s.Uz cd diska es gribēju uztaisīt burn image.
Pirmajā reizē viņš tad man vsp neļāva mainīt:
Pēc tam nez kāpēc atļāva. bet nepiedāvāja to ātrumu, kuru man vajadzēja, respektīvi visi ātrumi bija lielākai.
Bet kad ieliku dvd disku, un gribēju taisīt data disk, tad viņš gan piedāvāja ceturto ātrumu.
Vienīgi ko es nesaprotu kāpēc es uz cd-rw diska nevaru izmantot 4 ātrumu, kaut arī uz viņa ir rakstīts šādi: 4x -10x compatible for high speed drives, un ja kas firma ir Sony.
p.s. Vnk man radās doma, ka priekš burn image neder jebkurš ātrums.
CD-R neredzu jēgu rakstīt ātrāk par 16x
DVD-R kādi 8x max
RW attiecīgi lēnāk.
Š eit gan jāpiezīmē, ka DVD, salīdzinot ar tādu pašu CD x ātrumu, tiek rakstīts apmēram 10 reizes ātrāk MB/s
t.i. CD 1x = 150 KB/s, DVD 1x ~ 1500 KB/s
Ja nu nepiedāvā to ātrumu izvēlēties, tad droši vien viņš pats zina labāk 😀
normi, a kādu ātrumu tad tu gribēji? Tu tak esi atklājis jaunu ameriku 😀 Nero CD-R piedāvā min laikam 8x, CD-RW 4x 🙂 , high speed CD-RW 10x vai 12x, atkaŠ—ībā no diska, un ultra speed 16x un 24x 🙂 Kāda tev šķirba? Galvenais, lai nav pārāk ātri 🙂
Savulaik uz vecās kastes 200 MHz pentium mmx/160 MB RAM lietoju roxio easy cd creator 5 pliko versiju – tā laika nero 5.5 mēdza taisīt sūdus. Bez tam easy cd creatoram bija jauka fīča – spēja, ja kaste nevelk ātrumu, to nomest – viens rads cepa ar manu kasti CDDA no mp3, un nejauši uzlika 24x – vispirms augsts rūciens, kas uzreiz pazeminājās 😀
Preses relīzes