Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › «Nesmukums» forumā
Labdien cik sapratu. Jus esat sis lapas galvenais administrators. Es sodien biju datorveikala un tur konstateja ka es esmu cietis no jusu lietotaja werneo launpratibas. Vins tisam mani maldinaja un lika nozaudet visus manus svarigos datus no diska. Es gribu pret vinju versties oficiali pie jums. Velos, lai jus man dodat vina datus: vardu uzvardu, ip un adresi. Ka ari izsledziet vinu no sava saita. Preteja gadijuma, es versisos ari pret jums. Paldies par sapratni.
Acīmredzot pārpratumā vainojams WerNeo “ieteikums”:
1. Variants. Ja Tu vēlies iegūt brīvu vietu, meklē, ko var no tām filmām izdzēst ārā.
2) Ja tu nevēlies meklēt, kas jādzēš: Start/Run.. ierakstam cmd ->enter.. format x: (x= tavs disks) un Y ->enter 😀
Notepad oficiāli atvainojas par pārpratumu – tas paliek uz WerNeo sirdsapziņas. Š…emot vērā, ka “ieteikums” beidzās ar smaidiņu – autoram nevajadzēja akli sekot visām muļķībām.
Kā redzam – ne vienmēr joki tiek pareizi saprasti…
ps. ja godīgi, tad nāk smiekli, atdodiet veco notepad
Ja kaut kādā neticamā veidā izrādīsies, ka no win tādā veidā var noformatēt disku un viņa filmas ir pirktas, es apņemos no viņa kompja uztaisīt konfekti pilnīgi par brīvu un domāju, ka notepadieši arī filmas sameklēs.
Hmm, un būtu interesanti uzzināt tā veikala nosaukumu, kurā strādā gudrie padomdevēji… nodepadieši zinās kur brīvā laikā iet prasīt padomus…
😀
Vēl būtu interesanti uzzināt tā lamera vārdu un nodarbošanos – spriežot pēc tupuma pakāpes un uzvedības – saimas deputāts – tautai ir jāzina savi varoņi.
😀
Hmm, vai tik tā nav meteora lieetas atbalss, tā teikt “pēcgrūdieni”?
😀
админ дали Ð±Ð°Ð½ÑƒÑ Ð¿Ð° лаби ун па креиÑи :]
Ir filmas un seriali no dc plus.
Lai viņš iet … WarNeo, ja Tev kaut kādā mistiskā kārtā tomēr kaut kas draud – iebāz likumsargiem (vai kam nu tur) ģīmī šo 😀
Raksti uz:
ob1 tev kā tauru vadonim vajadzētu saprast, ka nevajag visus līdzināt sev. Cilvēks atrada šo vietu, reģistrējās un uzticējās IT “speciālistu” baram
Tas man atgādina stāstu – kāpēc veikalos desai griež nost metāla skavas – runā, ka ASV kāds pediņš esot nopircis veikalā desu (kurai bija tās metālas drātis), mājās šamējais izdomājis pašapmierināties, bet tā kā bijis pasīvais, tad izmantojis augstākminēto desu, lai bāztu sev ānusā. Tādējādi šis savainojis sev ānusu (viņa gadījumā dzimumorgānus) un pieprasīja kompensāciju vairāku miljonu apmērā, ko arī dabūjis.
😀
Varu iedomāties kā rēca zvērinātie.
😀 😀 😀
Ja Warneo būtu rakstījis lai tu ar HDD izdari ka ASV seksuālā minoritāte, tu to diez vai darītu!
un veel kautkaadi moluski ljarina par meteoriitu skaadi…
goda vaards sjii civilizaacija IR pelniijusi bojaaeju…
Skolotājai nāk ausīs, ka Jānītis esot Anniņu nosaucis par mauku. Š kolotāja klases priekšā izceļ Jānīti, lai tas 3x skaļi pasaka, ka Anniņa nav mauka un lai atvainojās. Jānīša runa:
– Anniņa nav mauka? Anniņa nav MAUKA? Anniņa NAV MAUKA? Nu atvainojiet…
😀
Sandr73,
Iesaku tev paņemt to HHD (lai ko tas arī nenozīmētu) ar visiem 250Gigobitiem iebāzt pakaļā un pārbaudīt vai šādā veidā gadījumā neatjaunojas pazaudētie dati. Man ir aizdomas, ka izdosies. Ziņo par rezultātu (arī par procesu).
😀
P.S. Uzprasi ķirzakam, domāju, ka viņš varēs sarunāt profesionālu proktologu no Lavijas profesionālākā ziņu portāla, lai pieskatītu procesu… tā teikt, lai viss būtu zinātniski.
P.P.S. Vēl pirms meteorīta es domātu, ka šis ir feiks, bet tagad pieļauju, ka šis humora stāsts ir patiesība.
Iesaku brīvo vietu saarhivēt, tādējādi cietnī saies vairāk brīvās vietas.
😀
Preses relīzes