Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › «Nesmukums» forumā
Ne viens šeit nav vainīgs un vismazākā mēra pats portāls, ja tev ir kādas pretenzijas, lūdzu Warneo PM un risiniet ģēlas tālāk paši. Kā jau iekš tēmas minēju, pēdējais komentārs, kur tiešām beigu beigās tā arī sanāk, ka nu atkal kāds brēks pa saitiem, bodēm, ka redz, notepad lietotāju bars (em, kurš gan vēl te ir reģistrējies :D) ir galīgie luļiki. Secinājumus un pārējo daļu atstāju kādam citam, lai izsakas, galveno es pateicu. Tas tagad būtu tā pat, kā skriet pakaļ kaut kādiem mopšiem, džonijiem un vēl dažiem klauniem.
Vo TokRa vēl parakstā ir numurs, Sandi, zvani augšā 😀
Ob1: Feiku var ātri atšifrēt, atliek vien statistiku pačolēt un apskatīt vai no boot, eoz nenāk ienākošie linki tieši uz kādu no šim tēmām.
veikala nosaukumu studijā!
Nu ir tas feiks, ir!
😀
“…Es sodien biju datorveikala…”
veikala nosaukumu studijā!
siguldas galvenais datorcentrs? :>
datorpasaule.lv? o_O
Sodien biju pie datorikja ar savu datoru. Tu par sito visu man stasies tiesas prieksa par launpratigu cilveka maldinasanu. Es jau esmu iesniedzis oficialu iesniegumu portala administracijai, lai iedod man tavu vardu uzvardu adresi un ip.
Cienījamais(kā lai vieglākā formā pasaka), draugs! 🙂 Gribu Tev pavēstīt, ka Tev bija izvēles iespējas.
1) Es Tev neko neliku darīt.
2) Tu pats paziņoji, ka esi pietiekoši gudrs. Tāpēc es ar Tevi arī runāju kā pietiekoši gudru cilvēku. Es zināju, ka glups cilvēks patiesi neies izpildīt manis izjokotās darbības. Apmēram: “Zinātājs pasmaidīs!” Man pat prātā neienāca, ka foruma topikā ir samelots par zināšanām. Brīnos kā es uzminēju, ka tas nebija sistēmas HDD. Turpmāk iesaku visas filmas un svarīgākos failus turēt uz C diska (tādā gadījumā, mans ļaunais joks nenostrādātu 🙂 ).
3) Redzot administrācijas atvainošanos par pārpratumu, gribu vēstīt, ka pēc visiem Valsts likumiem, Tu “iekrīti” pēc pilnas programmas. 3.1) DC++? m? 3.2) Filmas un seriāli? m? 3.3) Topikā sameloji par savām zināšanām. m? (Ceru, ka vismaz Windows oficiāls… un viņš vēl Tev ir).
4) Pirms Tu mani publiskā telpā sauc nesmukiem vārdiem, pārliecinies, ka pēc tam tiesā, kurā tu mani taisies sūdzēt, tas nostrādās vēl papildus pret Tevi.
5) Zini ko? Sūdzi mani tiesā! Vērsies policijā (un kā pierādījumu, rādi savu HDD. Lai viņi atjauno datus un apskatās, ko Tu svarīgu zaudēji). 🙂 Vārdu un Uzvārdu prasi man PM. Samurajs to nezin (vismaz es tā domāju).
6) Failus tu nedzēsi. Tu formatēji disku.
Galu galā. Ej DIR$T (laikam pirmo reizi te lamājos, ceru, ka bez sekām). 😀 Es atbildu par saviem vārdiem! Es patiesi esmu gatavs tikties ar tevi tiesā!
P.S. Vainīgs es nejūtos pilnīgi noteikti
b) Viņam no dabas nav visi mājās.
c) Lētā Kandža STRIKES AGAIN!
Jebkurā gadījumā, prātā vājš pamuļķis!
Galu galā. Ej DIR$T
pasji praatiigaakie vaardi topikaa.
pasji praatiigaakie vaardi topikaa.
Man labāk patika Ob1 stāsts par desu :]
WerNeo, cool down, ja tas kaut kādā neidomajamā veidā pārvērtīsies par reālu keisu, apņomos tiesā uzstāties par expertu. Ir pieredze.
😀
ÄŒalis patiesi nezina par ko runā un kas viņam par to draud. 🙂
Laiks atklāt kārtis.
P.S. Lasu, lasu… atvainošanos pieņem? Jālasa tajā daļā, kur runa par DC++? 😀
Jaunietis lecīgs.
😀
P.S. Samuraj, neliec vēl Sandrim banu – būs interesanti. 😀
Tiešām āksts, apvainojies te kunkst kā tāda caca.
Ja datorzināšanas tik zemā līmenī un visi nav mājās, pat “Power” pogas spiešanu uztici labāk speciālistam.
Sleedzat ciet na*uj, juus jau man zadolbalji, man tuuliit acis izliis. “>
Sandri, iesaku tev izmest datoru pa logu, pēc tam varēsi mani iesūdzēt par to ka būšu izraisījis tavas datortehnikas nelabojamus defektus.
Tiešām āksts, apvainojies te kunkst kā tāda nedap1$ta caca.
A ja nu tas ir Kalvītis vai Godmanis, vai nedod dievs Līdaka. Hana tev būs o_O
Preses relīzes