Nespēju uz sava datora uzlikt Windows XP

Sākumlapa Forumi Software Windows Nespēju uz sava datora uzlikt Windows XP

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    reGative
    Participant

Sveiki!

Radās ideja manam kompim, kuram jau ir Windows 7 SP1, dualbūtā Windows XP SP3. Bet lieta tāda, ka kad instalācija sakopē vajadzīgos failus, pēc restarta ir skaists errors “A disk read error occurred. Please press Ctrl + Alt + Delete to restart.” Izmēģināju divas instalācijas, abām pēc tam tāds errors.

Ko ieteiksiet?

nevertell
    Participant

XP jāliek pirmais.

cesedy
    Participant

Kad ieraksti WinXP, un uzmet to kļūdu, tad ieliec Win7 disku. Tur izvēlies “Repair your computer” un tad “Startup repair”

[img]https://gallery.techarena.in/data/519/02_win7_repair_4.JPG[/img]

[img]https://www.computerhowtoguide.com/wp-content/uploads/2012/09/windows-7-recovery-tools.jpg[/img]

garaisezis
    Participant

boot.ini jeb kā to failu sauca var palabot, atzīmējot kurai os pirmajai startēties, nav vairs datora ar win, tā iedotu kopiju, neko vairs no tā neatceros un arī negribu

reGative
    Participant

Paldies visiem, kuri man palīdzēja, jo īpaši cesedy, kurš padeva man ideju par to, ka pēc tam ar EasyBCD tūli var pievienot Windows XP pie tā būtošanas saraksta un tad pabeigt instalāciju!

RicoPico
    Participant

Lūdzu, esi tik laipns un izvāc video no sava paraksta.

Paldies!

garaisezis
    Participant

kas tā par diskrimināciju? Noteikumos nav rakstīts kad nedrīkst, tā tad, kas nav aizliegts, ir atļauts

garaisezis
    Participant

iemācies lasīt, otrgadniek! te runa gāja par win xp un kā jau es teicu, neesmu vairs lietas kursā, kas notiek ar windows OS

garaisezis
    Participant
    garaisezis
    Participant

kurš teica kad esmu UK, kaut kāda bezinformācija….

Paprasi savam dubultniekam McBeton uzlikt, jeb samaksā datorspeciālistam ja jau rokas aug no, es atvainojos, dirsas.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā