Netbuka izvēle, iesakiet – Acer Aspire One vai MSI Wind ?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Netbuka izvēle, iesakiet – Acer Aspire One vai MSI Wind ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Evers
    Participant

Ir doma drīzumā iegādāt netbuku, bet nevaru izdomāt ko labāk – kādu no Acer Aspire One sērijas vai MSI Wind sērijas. Konkrētāk skatos uz Acer Aspire Aspire One D250 un D150 vai arī MSI Wind U100. Specifikācijas abiem puslīdz vienādas. Vēlos dzirdēt atsauksmes un ieteikumus no tiem kam ir jau pieredze ar kādu no abu firmu netbukiem – plusi/mīnusi, kvalitāte, kalpošanas ilgums etc. (baterijas ilgums nav tas svarīgākais). Jau iepriekš paldies.

Pats itkā pagaidām vairāk sliecos uz MSI, jo par Aceriem dzirdēts. ka patīk uz garantijām staigāt. Aceri toties pēc vizuālā labāk patīk.

WerNeo
    Participant

Starp šiem diviem, var droši izvēlēties, kas pašam labāk pēc skata un parametriem patīk. Kvalitāte abiem ražotājiem aptuveni viena. Pie tam, nav jau viss tik melns tam Acerim, kā viņu mālē.

memorex
    Participant

Es ņemtu labāk kādu no Dell Mini sērijas.

Evers
    Participant

Uz Dell neskatos, par zīmolu dikti jāpārmaksā kurš nemaz nav labāks par pārējiem.

Jaunzems
    Participant

Iesaku labāk Compaq Mini 700.Draugam ir, viss kvalitatīvs. Ls250 no Jums.

Evers
    Participant

Paldies, bet nu neskatos es uz citiem kā msi un acer 😀 . Tas compaq ir daudz dārgāks, atbalsta tik 1 GB ramu un cietais tomeer par mazu.

rihardsss
    Participant

Dominā cik iemēģināju netbook, man jau vislabāk patika Acer.

Evers
    Participant

Paņēmu Acer ASpire One D250 – pirmais iespaids ļoti pozitīvs, gan dizaina ziņā, gan darbojas ar feini. Nebij problēmas uzinstallēt Win XP Pro no USB fleškas, tik sata draiveri pirms tam nācās ieintegrēt.

Genādijs
    Participant

Laptops sucks enivej. Vienalga vai acers vai msi vai alienware.

linx
    Participant

Genādij, zini atšķirību starp laptopu un netbooku?

Anonīms
    Neaktīvs

Draugam ir AAO, viss strādā normāli, baterija arī normāli tur. Tākā esmu par Acer`i.

Evers
    Participant

Esmu ļoti neapmierināts ar savu pirkumu, nožēloju, pirku kā pagaidu variantu ko krīzi izvilkt jo nekā cita nebija un naudas arī pavisam švāki, bet johaidī pasēžot ilgāk pie tā nolāpītā mazā 10″ ekrāna acis sāp un ir nežēlīgi nogurušas, pie lieliem ekrāniem nosēžot pat veselu dienu tā nekad nav bijis. Tas nav paredzēts nekam ilgākam kā pusstundas epasta un dr.lv čekingam. Jā un vēl šad tad sakārojas kko uzrambāt, a ne sūda uz šitā neiet, un uz tās mazās klavas būtu neiespējami, bet nu tas tā – netbuks nav paredzēts geimiem , jāsamierinās 😀 . Vēl jau tas nolapītais Atom procis ir tāds nīkulis, ka mūsdienu internetā javaskriptu un flashu bagatībā, čalis ņem un mēdz iebremzēt.

Tas nu tā, izraudājos uz foruma pleca 😀 : Lai cits potenciāls netbook pircējs padomā vai vajag, lai nav pēc tam jānožēlo 😀

[img]https://www.globalnerdy.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/05/smartphone-netbook-laptop.jpg[/img]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā