Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Netfinity 5000
Mana ipasuma ir ienacis IBM Netfinity 5000 :wtf:
Pac esmu loti priecigs par ieguvumu ,tatad ka man vinu sakartot! Esmu dzirdejis par kaut kadu “raid” ,vel tur ir divas milzigas kartes par kuram man nav nemazakas domas kam tas domatas… Virsu bus Ubuntu serveris 🙂
p.s. Jociga karta visas detalas spid un laistas itka nemuzam nebutu lietots ,neviena puteklisa… Tas bilde nav mans 😀
vel tur ir divas milzigas kartes par kuram man nav nemazakas domas kam tas domatas
Un tagad visiem ir jāmin, par kurām 2 kartēm ir runa? 😀
Tas bilde nav mans
Tad kāpēc tā bilde tur ir vajadzīga?
Tiko pamaniju ka leja bilde iet kabelis ,man tas kabelis ir iesprausts matesplate ,samaj tani garaj karte wtf 😀 Man tada karte ari ir ,bet kas tur sledzas klat es nezinu pirmo rezi redzu tadu verki 😀
Un uzdot konkrētu jautājumus!
Nu man doma ir tada!
1. Updaitot biosu (Tur jau kaut kada mini ose stav ,varbut DOS man ar tadam lietam nav bijis saskarsmes)
2. Kaut kas esot jadara ar RAID draiveriem ,bet kad to darit pec OS uztadisanas vai pirms?
3. Varbut Ubuntu Server nemaz nav tik labs tada tipa serverim?
4. Iesakiet!
Un vel jautajums kapec vinam aizmugure divi barosanas vadi ,bet itka strada ari uz viena!
Samurai vai tad tādi veci krami ir vajadzīgi vel kādam? Divi 3 pentiumi pa 500ghz ,512 rams 100 mhz, divi cietni pa 9gb 10000 rpm un vel čupa detaļu kuru nozīme man nav zināma… Vai tad kāds parasts 1.6ghz athlons nau jaudīgāks par šo kasti? Un tie ventilatori vispār fascinē vienkārši milzīgi ,skan ari labi 🙂 itkā google sitam cena ap 300$ ,bet tas galīgi nav ticami… Gribas zināt vai tas kam vel der varbūt jānes bus vien uz miskasti…
p.s. Izgāju DOS iebūvētu pārbaudi ,programma saka ka viss čiki niekā
Preses relīzes