Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Nets, P500
ir kautkāda veidā iespējams no PC uz LG P500 dabūt netu? vienkārši, tagad nekur nav pieejams WiFi un nav rutera, bet ir modems.
Ja tev nav nekāds USB wlan puļķis, tad gluži loģisku iemeslu dēļ nekādīgi.
man tik tāds USB, kas nāca līdz.
Un neņem galvā tos gudrīšus, viņiem ši vietne ir lai izlietu savu naidu uz citiem cilvēkiem.
Tu piemēram saprati kas tas tāds pa “USB” kas viņam “nāca līdz”? USB sunītis?
Ja nevar normāli paskaidrot kas ir pieejams un kas ir mēģināts, tad kādu padomu lai dod? Tu saprati kāds viņam tas PC? Moš tas ir laptops ar bezvadnieci, a moš ne. Tev nešķiet, ka tādi “nesvarīgi sīkumi” būtu jāpiemin?
Reāli ja tas būtu iespējams ka caur kabeli pumpē netu uz p500 , būtu mazliet priecīgs ^^.
Tomēr marketa softus tu nedabūsi visur , un spēlītes kas jaspēlē caur wifi tu arī neuzspēlēsi datorā !
Apdeiti utt.
Nemaz nerunājot kādas galvessāpes radija ielādēt vajadzīgās kartes. Tjā laikā biju velokurjers un braucu uz MC donaldu sildīties un izmantot wifi. Ja būtu iespēja paņemt tīklu no pc tad nebūtu nekur jāskrien. Vajadzības var būt dažādas, kaut vai updeitot aplikācijas, un tāds updeits var svērt līdz pat 30 mb.
Tagad kad sen viss ir izmēģināts un saprast ka androīd ir parasta bērnu spēļmantiņa es izmantoju tikai epastu, kalendāru, swedbank, un vēl dažus sīkumus ar 100 mb pietiek visu mēnesi atliektiem galiem.
Baigi cepī spēlīte drag racer , un tiešsaitē, tā tiešām ir spēcīga spēle :D:D
Cik žēl , ka nav usb tethering p500 , tiešām nav . Jo esmu diezgan daudz laika veltijis usb tetheringa meklējumos , bez rezultātiem !
Vienīgais dažreiz vietās kur katru dienu gandrīz apmeklēju nedēļā reizi viņš obtaino adresi , savienojas ,tad atkal dc , atkal obtaino , un tā uz apli… nekas nelīdzēja , nācās meklēt citu punktu 🙂
kas varētu būt par problēmu? lasīju netā, ka citiem arī tā ir ar P500.
Jap disconect , connect , un taa kaut vai visu dienu…. bet ne katru 😀
Preses relīzes