P.S. Diezgan ilgi jau viskaut ko mēģinu un ir nedaudz piegriezies…
vai gadījumā portatīvais nav no HP firmeles?
Vienīgais, kas nāk prata, varētu mēģināt uzinstalēt wind7 vai linuxu un tad mēģināt uzlikt wind xp. Bet tur baigais līkums sanāktu…
kadu citu progu vari ieteikt?
Viņu lapā rakstīts:”///WARNING/// Due to a hardware/firmware bug, it’s _NOT_ recommended to run GParted live on some types of HP Pavilion machines. Otherwise your VGA card fan might be dead. For more info, please refer to this bug report.”
Un nekādas bumbas mikroshēmās 🙂
Nu iekš Hirens Live CD kādi 10 partīciju tūļi iekšā.
hirens cd pamēģināšu.
werneo, bios te ir tāds, ka neko nevaru mainīt, izņemot boot secību.
Kādā ziņā neko nevar mainīt? Tur ir parole uzlikta vai kā? Jo, ja tur var mainīt tikai vienu lietu, tad nafig tādu ierobežojumu vajag? Es uzreiz atteiktos no tāda portatīvā uz kuras būtu tikai Vista un tādi ierobežojumi.
HP pavilion dv5
jā tas ir tas pats variants kas augstāk man bija minēts
par bios pamēģināšu
P.S. HDD formatēšana nepalīdzēja.
“jo citam kompim ar sata cieto liku no šī diska un viss gāja ok” tas vēl nav arguments ka tavam arī ies 🙂
PS. Var mēģināt biosā SATA pārslēgt uz Legacy Mode tobiš uz ATA, paskies vai nav AHCI ieslēgts ja ir rubī ārā un mēģini.
PPS. Stop kodi :
av noskenēju, bios updaitoju un izdarīju daudz ko citu, nelīdzēja. BIOSā varu ieiet, bet mainīt neko neļauj.
No hirens boot cd man parādīja ka mātesplate ir Quanta, system board ID 3600, googli neko neatrodu.
PS. Var mēģināt biosā SATA pārslēgt uz Legacy Mode tobiš uz ATA, paskies vai nav AHCI ieslēgts ja ir rubī ārā un mēģini.
manis minētajam džekam tur tādu iespēju vispār NEBIJA biosā.
exit jau visi zin kā izskatās. nomainīt nevaru neko, tā arī ir tā problēma, pēc manām domām. kā ir ar sata draiveriem? ja nezinu mb, tad jau nevaru novilkt ne? moš vēl varu mēģināt xp disku ierakstīt un nosaukt par vistu, bet tas jau liekas apsurdi.
Preses relīzes