Sākumlapa › Forumi › Software › Windows › Nevar uzinstalēt Windows 7: “A required CD/DVD drive device driver is missing”
Š oreiz esmu saskāries ar tādu problēmu, ka vakar iegādājos portatīvo datoru HP Probook 4530s
Tad nu mēģināju uzinstalēt Windows 7 Ultimate 64 bitu. Saliku biosā visus boot setupus, lai lasa no DVD lasītāja un mēģināju uzsākt instalāciju. Nokļuvu līdz vietai kur saliek visus valodas ievades iestatījumus un sākt instalāciju.
Taču tā vietā lai piedāvātu diska partīcijas kurās instalēt OS vai tās izveidot man paziņoja sekojošu kļūdu:
“Load Driver A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step.â€
Mēgināju instalēt OS no flash atmiņas caur USB, taču rezultāts bija tāds pats…
Mēģināju priekš sava datora pameklēt iekš HP kaut kādus draiverus, kas varētu līdzēt, taču nesanāca neko prātīgu atrast.
Cik paskatījos forumos bija ieteikts pamēģināt nomainīt biosā SATA uz AHCI, restartēt datoru un mēģināt no jauna, bet atkal bez rezultātiem…
Varbūt kāds no lietotājiem jau ir saskāries ar šo problēmu un varētu ieteikt kādu risinājumu?
Jau iepriekš pateicos jums par atsaucību!
Bet nu pēc errora skaidrs ka tev nav nekāda sajēga kā pareizi instalēt. Pirmoreiz nāksies samaksāt kādam kas prot, pēc tam varbūt pats pratīsi.
Tagad domāju iespējams varētu būt pie vainas tas, ka pašā 64 bitu diskā varētu trūkt kādi draiveri….
Reizes nav svarīgas, svarīgi ir saprast kas notiek.
Varbūt šī info noder?
Kaut gan – ja 32 bit uzlikās, bet 64 met erroru – kuros torrentos tad “pirki” ? Ja reiz 4GB ram – 64 bit W7 (vai kāds 64 bit Linux) tomēr būtu jāliek.
šai adresē
32 bitu instalācija noritēja veiksmīgi. Mēģināju ielikt to pašu 64 bit disku, bet šis bļauj, ka lai pārliecinos vai dators var pavilkt šo arhitektūru.
Datora parametri ja kas ir šeit:
Man šķiet ka tas nebūtu īstais iemesls, jo ātri paskatījos googlē vai procesors atbalsta 64bitus…
aoma
2) Noformatēju un nodzēsu esošās partīcijas;
3) Novilku citā vietā pa jaunu Win 7 64bitu instalāciju un mēģināju caur flashu uzinstalēt un problēma paliek tā pati.
Ceru, ka mani neizbanos pēc šitā (lai gan ikvienam vindoffam ir triāls. Tas, ko dara vai nedara lietotājs pēc 30 diennaktīm, ir paša atbildība.).
P.S. WZOR-am bija tīra, sterila vinda ar integrētu servispaku.
Fakti liecina, ka x64bit dvd ir nekorekti ierakstīts, bojāts vai truli būvēts (build)
Meklē citu iso dvd
Jau momentaa bija skaidrs ka kaut kas kreiss ir novilkts.. .
Un autoram ir probuks vai tad tai sērijai arī kaut kādas bēdas ir? @mcb
Spriežot pēc tā kā vienmēr mēdz visos komentāros izteikties, liekas ka tev škiet ka esi visu zinoš un pārējie visi ir muļķi un jampampiņi kas nekad neko nejēdz. Bet esmu pārliecināts, ka gan ir kāda joma, kurā tu varētu būt ne tik zinošs un būtu nepieciešams padoms un tad varētu atrasties mainītās lomās.
Preses relīzes