No GMail tagad var zvanīt uz tālruņiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas No GMail tagad var zvanīt uz tālruņiem

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Apmēram pirms gada Google sāka testēt balss sakaru pakalpojumu uz stacionārajiem un mobilajiem numuriem tieši no pārlūka GMail lapas. Ja līdz šim zvanīt varēja tikai amerikāņi un kanādieši, tagad pakalpojums ir pieejams visiem.

Kā pakalpojumu aktivizēt – jāklikšķina uz attiecīgās saites Gmail lapā. Tiks piedāvāts apstiprināt licences līgumu, un apakšā izlēks ciparu klaviatūra, kas sajūgta ar adrešu grāmatu. Ja vēl nav uzinstalēts audio/video čata spraudnis – tas tiks piedāvāts.

Ja ASV un Kanādā zvanus no GMail varēs par velti testēt vismaz līdz gada beigām, tad pārējā pasaulē, arī Latvijā, par to uzreiz prasa samaksu. Tā gan nav liela: zvani uz Lattelecom maksā 2 sant/min, uz mobilajiem – 8 santīmi. Vēl izdevīgāki šie tarifi kļūst, ja jāzvana uz ārzemēm. Tarifu liste – šeit.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_gcall_1.jpg[/img]

BERILS
    Participant

No bites lētāk 😀

Vienīgais uz ārzemēm 🙂

Ralfie
    Participant

tīri ok.. 6 santīmi ar pvn lai pazvanītu pa taisno uz mobilo Anglijā

Evers
    Participant

Skaips kļūst aizvien apdraudētāks. Pamēģināju, strādā.

zi007
    Participant

1. No Chrome nav iespējams pievienot komentārus…

2. No Latvijas nevar piezvanīt…

3. 12voip var zvanīt uz Latvijas fiksētajiem nr. bez maksas, attiecīgi, esmu ļoti kritisks par Googles tarifiem.

reGative
    Participant

Kā var būt bezmaksas? Es izmēģināju 12voip, mēģināju uzzvanīt un man nekas nesanāca. Tur ir par naudu.

Evers
    Participant

Par #1 – iztīri cepumus un tad mēģini.

usins
    Participant

es jau ziemā lietoju šo funkciju. Vienu reizi izglāba, kad mobo nomira un nebija neviens nummurs pieejams. iegāju gmailā un veicu nepieciešamos zvanus. ar lēnu netu, jārunā lēni prātīgi

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?