Amatiera jautājums: uz portatīvā bija Linux Ubuntu9.10 tagad grib XP, pirms manis viens ir nodzēsis partīcijas ar GetParted. Problēma neņem pretim boot disku.. Rāda ka nav boot devices un press any key, kad ieliec boot cd.. bet tāpat neaiziet… Ko var darīt lietas labā?
2) Biosā uzlikts, ka jābūto vispirms no cd/dvd lasītāja?
3) Disks atbilst tiem parametriem, kurus spēj lasīt CD/DVD lasītājs?
4) Disks nav pārāk saskrāpēts vai ar savādākiem defektiem?
2. Biosā viss ir uzlikst ka pirmais ir cd/dvd, tad hardware
3. ir
4. Nu pavecs ir bet izmēģināju ar vairākiem, pat tiem ko negribēju..
2) Jāmēģina “tīrīt” CD/DVD lasītāju.
3) Jāmēģina cits CD/DVD lasītājs.
Paņem GParted Live CD, ar to sataisi NTFS partīcijas kādas tev vajag, un viss aizies. Nav jau pirmoreiz šī probza..
Mani tikai nomāc jautājums, kādēļ kāds mūsdienās vēlas instalēt arhaisku, 10 gadīgu OS.
Mani tikai nomāc jautājums, kādēļ kāds mūsdienās vēlas instalēt arhaisku, 10 gadīgu OS.
Ak dievs, šī tēma tak tik aprunāta simtiem reiži un vel joprojam tev nepielec! Katrs instalē to kas tam patīk vairāk! Kā saka “par gaumēm nestrīdās!”
Kā dažiem klauniem patīk spēlēt uz publiku :>
Forši ja kāds varētu palīdzēt un pateikt kur slēpjas knifs ka citus boot diskus neņem pretim un linuxu ņem?
Hacked by Linus Torvalds.
Ir redzēts, ka nonesot Linux, uz cietā paliek informācija, ar kuru windows veidīgie netiek galā. Pamēgīni ar to pašu gParted attiecīgi izveidot partīcijas uz ntfs.
Viņam tak jāpalaižas no cd arī ja hdd tur vispār nebūtu, pie kā tad tur gparted vainīgs?
toties vienkārši nodzēšot Linuz partīcijas, reizēm windows instalācija vai nu nepalaižas vispār, vai izmet zilo.
jāpiebilst, novērots tikai uz dažiem laptopiem.
Preses relīzes