Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › no.lv izceļas ,uz kāra zoba dažiem…
SUPPORT DEPT
Lai nomainītu domēna xxx.lv IP adresi, Jums ir jāsūta sms.
Piemēram, ja vēlaties lai xxx.lv vai
FOR DNS xxx.lv 123.45.67.89 uz numuru 1897, cena – 2,50Ls.
Piemēram, ja vēlaties lai xxx.xxx.lv vai
FOR DNS xxx.xxx.lv 123.45.67.89 uz numuru 1897, cena – 2,50Ls.
Lūdzu, ievērojiet atstarpes starp vārdiem!
Tātad jebkuram domainam ar īsziņas palīdzību var nomainīt IP! Vot tie ir džeki! Kāds zin kādu labi pazīstamu domainu kas reģistrēts no.lv?
Kaktu kantoris. Un salvis te var taisnoties cik grib. 😀 Tā pat viss ir skaidrs.
Tas tak ir tavs domeens un ja nav, tad iesaku saakt kasiities ar no.lv . Kaut gan tikko apstiijos Salvja liigumu:
Shis iziiree tev tavu domeenu 🙂 .
Mjaa, vaardu nav, taapeec nevajag slinkot un pashiem pieregjistreet domeenu ieksh nic.lv. Aiznjem tas tikai desmit minuutes un nekas sarezhgjiits tur nav. Kad izdodas pieregjistreet, truukstoshaas lieta, kaa zonas delegjeeshana, piem. ir peec tam izrunaajama Latvieshu valodaa ar nic.lv caur e-pastiem.
nekas tāds nav iespējams.
parasti jau tiek doti personas dati kas rūpējas par mājas lapu, nevis sekretāres nr 🙂
Kompānija savu nr nemainīs, taču darbinieki gan mēdz mainīt darba vietas. Tas, ka konkrētā IT džeka nr varētu skaitīties šobrīd uz kompānijas vārda nenozīmē to, ka tas tā arī mūžīgi mūžos paliks.
Un es šeit runāju par kompānijām, kas nav viena cilvēka SIA, bet gan, teiksim sākot no 5u cilvēku SIA ar ofisu un tamlīdzīgām lietām.
Labdien, te foxsis, varu palūgt salvja kungu :duno: :duno: :die: :grr:
.tv domēns 6.30? 😀 he must be crazy or president of Telaviva 😀 :duno: :duno: :duno: :money:
Š itās firmas autoru vajadzētu sist pie IT krusta 😀 😀 nē pateišām, paldies ka parādījāt man šito, vismaz vakarpuse dabuju pasmieties 😀 😀 😀 😀 jebal
P.S. No bērnu dārza neviens te pat pieregoties nebūtu spējīgs.
Nesalīdzini desu ar sieru.
Kā lai piedabūt apache2 saprast ka uz bernudarz.xxx.lv javer cita WWW mape ?
ServerName bernudarz.xxx.lv
DocumentRoot /home/andris/www/
Ielieku šito httpd.conf un tad veru vaļā browserī rāda tikai šo mapi un oriģinālais xxx.lv vairs nestrādā! bubuntu serveris…
host
127.0.0.1 localhost
127.0.1.1 uoc.uo.ilva.lv uoc
# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1 ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0 ip6-localnet
ff00::0 ip6-mcastprefix
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters
ff02::roll: ip6-allhosts
kaut kāds nesaprotams murgs ,man domaini ir tik divi uoc.lv un uo.ilva.lv ,bet te sarakstīta kaut kāda murgaina pentere 🙂
kopumaa visam vajadzeetu izskatiities shaadi:
ServerName xxx.lv
DocumentRoot /home/andris/www/lapa/
ServerName www.xxx.lv
DocumentRoot /home/andris/www/lapa/
ServerName .lapai1.xxx.lv
DocumentRoot /home/andris/www/lapa1/
ServerName lapa2.xxx.lv
DocumentRoot /home/andris/www/lapa2/
hosts failu iisteniibaa neesmu nekad aizticis. Zinu ka it kaa vajag, bet taapat smuki man viss straadaa.
Preses relīzes