Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › no PHPbb2 uz TBDEV.net 1.6
TB dev vai kā tur bija, šaubos vai tur ir pēdējais phpbb tb nevis 3 bet 2.0.23 versija, ja nu ir kāda vecākā, iemet tik man final linku, redzēsi brīnumus 🙂
Bez zināšanām nekur, vai nu kod nagos un mācies pats, vai arī maksā, neviens tev uz paplāti tev nepasniegs perfekto risinājumu.
Ibo idiotus. TB kā tur bija, tas ir trakeris, bet phpbb ir forums. Bļin. Ko tad tu īsti gribi, trakeri ar forumu? Nah mums vajag kārtējo bezmaksas siera pavalsti?
TB nejauc ar TPB?
TB – tautas balss
tpb – the pirate bay
TBDEV is a project to further enhance, update and develop a software (php peer-to-peer) from the original torrentbits/bytemonsoon source code. For further information click on the “Home Page” link above which takes you to our help forum.
Ibo idiotus. TB kā tur bija, tas ir trakeris, bet phpbb ir forums. Bļin. Ko tad tu īsti gribi, trakeri ar forumu? Nah mums vajag kārtējo bezmaksas siera pavalsti?
TB nejauc ar TPB?
TB – tautas balss
tpb – the pirate bay
Aiztaisi muti nejēga:
TBDEV is a project to further enhance, update and develop a software (php peer-to-peer) from the original torrentbits/bytemonsoon source code. For further information click on the “Home Page” link above which takes you to our help forum.
Vārtos pa zemi… 😀 😀 😀
Em…ko es gribēju teikt? Ä€…
Ja Tu saki ka phpBB forums īpaši neatšķirās no TBDEV foruma, tad es prasu: Ko Tu pīpē? Cik gramā? 🙂
DG: Pa aliņam? Vai 2 L bamsli, noliksim visus pie vietas 😀 +1
++
Re ku’ ir TorrentStrike!
Tas ir TBDEV.net (modificēts) + phpBB 2 (kura tur apakš-versija)… 🙂
Preses relīzes