No šodienas sāk izplatīt Lumia Black Update

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas No šodienas sāk izplatīt Lumia Black Update

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Nokia oficiāli paziņojis, ka sākusies atjauninājuma Lumia Black Update izplatīšana kompānijas Windows Phone tālruņiem. Š odien jauninājumu var saņemt gan tikai Lumia 1020 un Lumia 925 īpašnieki. Pamazām rinda pienāks arī visiem citiem modeļiem, kuri redzami plakātā. Tiek ieteikts regulāri ieiet attiecīgā iestatījumu sekcijā un pārbaudīt jauninājumu esamību.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lumia_4.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_n2_5.jpg[/img]

* Nokia Glance Screen 2.0 apvieno vienuviet aktuālo informāciju no zvaniem, SMS, E-Mail, Outlook, kalendāra un aplikācijām kā Facebook, Whatsapp utml. Tas ļauj ietaupīt laiku un baterijas enerģiju, jo nav jāatver milzums lietotņu.

* Bluetooth LE atbalsts dos iespēju savienoties ar dažādām sporta palīgierīcēm u.c. perifēriju.

* Nokia Refocus lietojams uz viedtālruņiem ar vismaz 1 GB RAM. Kā tas darbojas, skatāmies šeit.

* Nokia Camera ir atjaunināta advancēta kameras aplikācija, kuru pagājušogad uzstādīja PureView modeļiem.

* Nokia Beam kopīgošanas funkcija tagad bez attēliem ļauj spoguļot uz ekrāniem ar HTML5 atbalstu arī dokumentus, prezentācijas u.c. Jānoskanē tikai QR kods. Arī šī funkcija prasa vismaz 1 GB RAM.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_beamer_800_1.jpg[/img]Nokia blog

shadow118
    Participant

Aplikāciju grupēšanai mapēs nav vajadzīgs Black, strādā arī uz Amber

Quagmire
    Participant

Pēc kādiem pieciem gadiem būs lietojama OS un pietuvojusies Android līmenim.

shadow118
    Participant

Domāju ka ātrāk jau, diezgan daudz fīčas nāks ar WP8.1, kas būs tuvākajos mēnešos

garaisezis
    Participant

Labaak lai tam zaļajam draņķim netuvojās. Pagaidām 920 strā’da bez problēmām, vēl nav nogļukojusi ne reizi

Quagmire
    Participant

Nav ko pirkt telefonus vietējā Maksimā pa 40Ls, tad nekas tev negļukos.

garaisezis
    Participant

es laikam varu būt vienīgais 100% Maksimas boikotetājs, jo vienkārši nav man tādas apkārtnē…

Ja google play android veikalā nebūtu draza ar visādiem sūdiem, būtu jau labi…

Quagmire
    Participant

Kas tev liek tās instalēt?

usins
    Participant

Android patīkams tikai uz Nexus ierīcēm. Tīrs, nepiesārņts un pats vari izvēlēties, ko mest klāt, kādus widget, softus utt. Un dzelži ir labi. Esmu apmierināts ar savu Nexus5

Quagmire
    Participant

Tas gan, pilnībā piekrītu. 🙂

migors
    Participant

Man uz galaxy s3 stāv CM11 ar KitKat 4.4.2 un tālrunis strādā perfekti un ātri. Nezinu ko jūs tur ņematies, vai grūti veltīt dažas minūtes un uzlikt. Un tad nebūs tā jāvāras.

Quagmire
    Participant

Tieši tāds ir CM mērķis, ne-nexus telefonus padarīt lietojamus. 🙂

m_janis
    Participant

Nu nez. Cik zeman IQ jābū’t.lai izvēlētos android un vēlpasarg Dievss, Google Crome. Tiešām ir tikai diva bezgaligas lietas – cilvēku stulbums un visums (par ko pat Einšteins nav pārliecināts).

Varbūt laiks izaugt no bērnudārza autiņiem un ieslēgt smadzenes (protams, ja ir, jo par to esamību Android un Chrome lietotājiem stipri jāšaubās).

migors
    Participant

Vai tu lūdzu nevarētu pamatot šos savus apgalvojumus. Jā un tas ka tu citē Enšteinu nepierāda tavu pārākumu pār citiem, bet gan pretējo.

Raivix
    Participant

Jūhū!

Pirmais, ko pamēģināšu, noteikti būs Refocus fīča, izskatās varen interesanti. 🙂

shadow118
    Participant

Refocus arī vispār jau tagad var uzlikt, caur to proxy hack

Raivix
    Participant

Kāpēc man kaut kas jāhako, ja es varu pagaidīt?

Esmu skeptisks attiecībā uz visām jailbreak un hack būšanām.

shadow118
    Participant

tas nav īsti jailbreak, piemēram tas pats Nokia Pro Camera (tagad vienkārši Nokia Camera) sākumā bija tikai 92X un uz augšu, jo tjip “uz zemākiem nestrādā”, ar to haku uzliku uz sava 620, iet bez problēmām. Tas tikai tāpēc, lai visi pirktu augstā gala telefonus.

Tam hakam princips tāds, ka proxy settingos saliek tā, lai ejot caur to proxy, veikals domātu, ka tev ir cits telefons. Tādā veidā var arī dabūt piem HTC vai Samsung ekskluzīvās progas

Raivix
    Participant

Es ļoti labi zinu, kas tas ir un kā darbojas. Vienkārši nepatīk darīt to, kas nav paredzēts. Ja nav tās aplikācijas, tad nav – iztieku.

shadow118
    Participant

Nu katrs dara kā grib 🙂 Bet fakts kā tāds, ka Refocusam Black nav obligāti vajadzīgs

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?