Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › No Windows vāks ārā klasisko Control Panel
Vadības panelis Windows sistēmā ieviests jau kopš 1987. gada ar Windows 2.0, un kopš tā laika ir neiztrūkstoša sastāvdaļa. Tanī apkopoti visi galvenie datora iestatījumi kā Pele, Klaviatūra, Skaņa, Ierīces, Programmas u.c. Jaunā tipa Iestatījumi parādījās līdz ar Windows 8, lai būtu vieglāk “gramstīties” ar pirkstiem pa skārienekrāniem.
Arī lietotāji esot vēlējušies vienu kopīgu Iestatījumu paneli – tas izrietējis no atsauksmēm portālā UserVoice, kur Microsoft vāca ieteikumus.
Kad ieraugu kārtējo Winpadsmit tad Win+R ir biežākā kombinācija. Tālāk tur control system vai control kaukas
Ja to izbeigs tad es vairs nevienam nekādus Vinndoffus neinstalēšu.
Linux ideoloģija man nav pieņemama, bet vot Linusa attieksme pret idiotiem man konkrēti patīk. Ja nedari darbu un vēl pļurksti kaut kādu tuftu – pa ausīm nah. Windows augšgalā sročno tādu vajadzētu, citādi tur tagad vieni vienīgi pediņi savākušies, ar šito ņergaino tukšpļūti Aulu priekšgalā.
ā nu labi, atvainojos, startup procesus var caur win+r -> msconfig atslēgt, tas gan nebija kontrolpanelī. tad nu gan tagad būs lielais uzlabojums
control panel
Preses relīzes