Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Nobeidzas videne,iesakat, ko labak nemt!?
SORRY par to, ka rakstu bez garumzimem ,jo rakstu uz ta pasa beigta kompja kuram nobeidzs videne .Ta vien varu ka ieet interneta un paprasit palidzibu nevar ne videnei draivus uzindtelet neko,ka uzinstele ta kompis pie vindows logo automatiski pakaras.Pat nacas uzinstelet VISTU jo sai neinstele automatiski virsu videnes draivuse.
Paldies jau ieprieks.
Es ar šitādu joku iepazinos, kad nopirku jebajā šitento karteli:
POST ar viņu izskatījās šitādi:
un windblouza logo šādi:
un pārejais tāpat kā tofika autoram. Beigās nokonstatēju ka zem radiatora svara montāžas plāte ir deformējusies un viena videorāmja mikrene pazaudējusi kontaktu ar radiatoru, uzcepjas un gļuko. Paņēmu, izurbināju radiatora plastmasas plūsmvirzī [bildē sanāk kreisais augšējais stūris] caurumiņu, tajā ievēru tievu drāti, ar kuru pievilku plūsmvirzi pret caurumu kartes stūrī un viss, montāžas plāte ir pataisnota atpakaļ, kartele darbojas. Š obrīd nav kastē jo A7M266-D konfliktē ar kartelēm, kam ir 512 mb vram, neba es vienīgais un neba vienīgā AMD 760MPX mātene, ar kuru tādas problēmas.
Ja AMD, tad neko vājāku par HD 6950 nav jēga ņemt.
P.S. Bez hroma un operas, tas pats safarkā un ie9 (W7-64).
Vai vismaz raksta.
BAROKLIS blue storm II 500w. Videne kura nobeidzas ir gf8800gt top
Un ja negribi kausīties videokartes dūkoņā, ņem Gigabyte WindForce variantu.
Par visādiem XFX un 3D ieteiktu aizmirst :>
bet ka ir ar ASUS ,si ari ir leta gala ?Man jau noglukoja asus gf8800gt
Preses relīzes