Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Noderība sabiedrībā?
Nesēdēšu uz veciem lauriem, neteikšu ko saglābis esu.
CIK diez ir bijuši noderīgi tie, mani “nodirsēji”…
Cik no šiem perdaliem ir izspēruši durvis degošai mājai?
Pats esmu no auto palīdzējis avarējuša tikt ārā. Nu tas tā, ja runājam par degošām mājām utt.
Bet mana doma ir citur, laikam neesi uztvēris. Andri, Tev tik daudz naida pret visu un visiem ir, bet nesaprotu, ko Tu esi darījis, lai uzlabotu šo situāciju. Vai tiešām esi padevies, vai tiešām nav nekā, ko vari mainīt?
Attieksme pret Tevi… nija katrā 2. komentārā parādās nedapi… neiznēsāti utt, nu tad tā arī pret Tevi sāks. Vai tad darbs IT Tev nav iemācījis, ka parastie dunduki paliek dunduki un viņi Tev nodrošina darbu? Nu savāc normālu komandu un oficiāli nes ārā tos dundukus,kā jaurakstīju, valsts iestādēs tas būs obligāts pasākums…
Kādreiz vairāk respektēju Tevi, bet tagad, sāk izzust Tavs “šarms” , gadi iet, nu sen neesi puišelis, bet uzvedība tāda kā kaut kādam 20 gadīgam maksimālistam, kurš visu zin, visu māk bet nehrena pats nedara utt…
Bet redz, pajol, es to šmigu varu izgulēt.
Bet debīlismu izgulēt nevar. Kā jūs esat debīli sūdi, tā arī paliksiet.
Jāprot runāt krieviski, jāsaprot ukraiņu valoda vismaz pamatlīmenī.
Jāspēj klientam izskaidrot kāpēc nepieciešams veikt šādu vai citādu manipulāciju.
Jāprot pārdot.
Jāmāk veikt dieagnostika.
Jāievēro precīzi sarunātie laiki.
Jābūt pieklājīgam izskatam un uzvedībai.
Arī tu esi glābis cilvēkus(nezināmus) – respect!
Bet kad es esu neattaisnoti nosaucis kuņasbērnu par kuņasbērnu?
Es nekļūdos. Ir kretīni kas dara to ko neprot, un es tā arī teikšu.
Mani nevar nopirkt/uzpirkt.
Es esmu MacBeton.
Daunelis BezTabu ticīgais. Tādus sūdus biogāzes mucās samest.
Pajolēns neiznēsātais, ukriņus tagad apkalpo, perdelītis. Pa purniņu norāvies vel nau? Kuņasbērns!
Par attieksmi… krieviem ir labs teiciens: “Ja vairāki kulaki dauza vienu viepli, tad problēma jau ir vieplī”.
Preses relīzes