Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Noderīgas superlētas mantiņas tepat LV
1. RIMI atradu ekonomiskās spuldzes par 1,49 Ls komplektā (21W + 9W). Lai arī rakstīts “silta balta gaisma”, patiesībā šitām ir 4100 K spektrs, kas raksturīgs baltajām LED. Reta prece! No 6 spuldzēm visas 100% dega, tas ir rādītājs! 🙂
2. Tintes printeru fotopapīrs RIMI 200 g/m2 50 loksnes glancēts par 0,69 Ls vēl nav vislētākais. Plānāku 150 g/m2 var dabūt par 29 sant. 20 lokšņu pakā.
3. Maximā “deva” DVD ripas par 19 santīmiem. Mjā, man liekas, ka kopēšanas nodoklis vien ir 20 sant.? Itkā sūdīgas ripas, bet par šo cenu nemaz nav tik sūdīgas, vai ne? 😀
Acme pagaidām īstenībā tikai pāris nederīgas, bet ņemot vērā cenu un kvantumu – tas ir rādītājs, tā teikt. Reiz Mego paņēmu TDK. Vot pasakiet – bija brāķis vai nē, desmit ripas pa 7 Ls, bet trīs bija metamas.
Tas gan arī no rakstītaja atkarīgs. Lētucim attiecīgi nepatīk dārgās matricas 😀
ja jau runājam par cd-r matricām, kuras ir labākas – sony vai verbatim?
Es neteiktu, ka ACMEs matricas būtu baigie brāķi; vismaz uz vienreiz rakstāmām nav gadījies uzrauties. RW gan labāk neņemt, ir bijis, ka vairāk par 2-3 reizēm pārrakstīt nevar.
Man vienreiz atdeva acmes CD-RW bundžiņu, laikam no leišiem atvestu. Kāda puse disku vienkārši netika atrasti, pārējie tika atzīti vai nu pa pusei vai pilnīgi lietojamiem. Paldies dievam, ka es par tiem diskiem nebiju izdevis naudu.