Noderīgi: meklējam pazudušo Androidu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Noderīgi: meklējam pazudušo Androidu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Google nu reiz ir sakārtojusi lietotāju nozaudēto Android viedtālruņu un planšetdatoru meklēšanu. Kas to vēl nav izmēģinājis, būtu vēlams izdarīt katram, jo tas dzīvē var pat ļoti noderēt. Protams, ir vesela gūzma šāda tipa lietotņu, bet tas mūs neinteresē – mums nekas nebūs jāinstalē!

Avotos rakstītas maldinošas ziņas, ka meklēšanas iespējas darbojas tikai uz Android 4.2 vai jaunāka – tās ir absolūtas muļķības. Man darbojās pat uz Android 2.3.7. Tātad apmeklējam Android Ierīču Pārzini https://www.google.com/android/devicemanager un tur redzam visas savas ierīces.

Tiek piedāvātas 3 galvenās iespējas:

* atrast Android ierīci kartē – lai tas darbotos, jābūt ieslēgta Google vietas noteikšana un mobilais vai Wi-Fi internets. No SIM kartes funkcija nav atkarīga.

* piezvanīt uz ierīci – lai tas darbotos, jābūt ieslēgts mobilais vai Wi-Fi internets. No SIM kartes funkcija nav atkarīga. Kauc arī planšetes. Diemžēl ja skaņa izslēgta, nekas nekauks (varbūt uz Android 4.2+ ir citādi).

* attālināti nodzēst sensitīvus lietotāja datus – lai nav jālauza galva, vajadzīgos iestatījumus var nosūtīt uz ierīci no Ierīču Pārziņa. Pie šīs darbības iegūstam papildiespējas – attālināti bloķēt ekrānu vai nomainīt paroli.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_a210_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_androiddevicemanager_1.jpg[/img]

richijs
    Participant

Nez man viņš neatrada telefonu ar ieslēgtu wifi un googles vietas noteišanu.

Zvans uz telefonu gan strādā 🙂

RicoPico
    Participant

Biedējoši…

Atrada mani ar izslēgtu GPS ar precizitāti līdz metram. Ieslēgts tikai wi-fi.

Man tikai nav skaidrs kā pēc plika wi-fi notiek tik precīza ierīces atrašana. āāāā- Atcerējos to skandālu par Street-Wiev skandālu un wi-fi datu vākšanu. 🙂

silverstay
    Participant

Nu manā gadījumā kļūda bija līdz saviem 10metriem, vairāk čist nē. Patiesībā pat ļoti precīzi. Un bija tikai wi-fi ieslēgts. GPS nemaz neslēdzu iekšā.

Peteris Skabarga
    Participant

Lielais brālis vēro.

migors
    Participant

Interesanti vai pēc factory reset viņš to aparātu arī redzēs? jeb vajag lai būtu gmail konts pieslēgts?

RicoPico
    Participant

Domājams, ka Google atceras aparāta IMEI, kurš tika piesaistīts attiecīgajam Gmail kontam. Bet vispār šo teoriju kāds varētu notestēt. Interesanti.

silverstay
    Participant

man gmail konts nav pieslēgts. Ieslēdzu divpakāpju ielogošanos, un tur sākās čakars ar epasta pieslēgšanu telefonam. Tāpat bez visa gmail noķēra. GPS arī bija izrubīts, atrada tikai uz plika wi-fi

silverstay
    Participant

Ak dievs. Tikko Notestēju vēlreiz, (ar izslēgtu wi-fi, un gps) un google man pateica pareizu atrašanās vietu,un vēl to ka draudzene karbonādes klopē. Ak dievs.!!!!! 😀 😀 😀

usins
    Participant

Nu Samsungs spēj atrast trubu pat tad, ja tā ir lidojuma režīmā, kad izslēgti ir pilnigi visi savienojumi. Un pat māk piezvanit, kad lidojuma režīms. Tā ka var spriest kāpēc aķis tik ātri sēžas, vnk gps vienmēr ierubīts…

Aldis
    Participant

Ne tikai street-view..

Noteikti pie tā paša rūtera vai ip adreses jel kad kādreiz ir pieslēdzies kāds ar ieslēgtu GPS.

garaisezis
    Participant

Neko neatrada, stāv blakus, bet Constume Rom ne silts, ne auksts…

BERILS
    Participant

man ar custom rom srazu atrada….

novelc kādu aplikāciju , un tad pamēģini….

garaisezis
    Participant

viss joks slēpjas tajā, kā izdzēš google acc un uzliek citu, tā ar Dievu…

Secinājums, google izspiego. Kaut vai, man no goole ir tikai epasts, tad kadel viniem nahren peksni savajadzejas manu mic

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1044961_669688259712597_148515904_n.jpg[/img]

BERILS
    Participant

vo pipši !! hmm , dīvaini ka man neko tādu nav prasījis…

tas varbūt jau default uzstādīts?

P.s lõģiski tu zini atbildi šim jautājumam par micu , vaine ??? 😀

garaisezis
    Participant

atbilde ir ļoti vienkārša. Ne būt tik vienkārši ražotājam ir uztaisīt, kur nu vēl palaist apgrozībā kādu OS. Turklāt vēl visi lielie ražotāji sadarbojas ar valsts tā sacīt slepen-policijām un citiem kaktu kantoriem. Tad vairāk tiek darīts tādēļ, ne jau lai izspiegotu, bet lai pie zināmiem nosacījumiem varētu izsakot un kontrolēt noziedzniekus. Plus lai liktu mierā ražotājus, jo bez kāda melna plankumiņa nav neviens vēl bagāts kļuvis. Protams, neizslēdzu iespēju, kad arī informācijas iegūšanas nolūkos, tik diemžēl mums nākas maksāt par tiem MB ko tas patērē. Bet ar visādiem patentiem, to troļļiem jau nemaz nesākšu runāt.

Ja jau gribās lai neviens par tevi neko nezin, atslēdz internetu, atdot telefonu Maskavas priekšpilsētas Urļikam un pārvācies uz dziļiem laukiem, kaut kur meža vidū, bez elektrības un sakariem ar ārpasauli.

budzis
    Participant

Skuju Vilis! Neatros nevienu manu Androīdu. Saka, ka sazvanīsjis, bet neviens aparāts nepīkst.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?