Nograut ntfs failsistemu

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) Nograut ntfs failsistemu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    vrt56
    Participant

Es zinu, ka topiku virsraksti parasti ir nedaudz savādāki un visi parasti cenšas dabut failsistēmu atpakaļ, bet man jautājums ir šāds – kā nograut failsistēmu?

Ja zinātu, kā guglei pareizāk uzjautāt tad nemaz te nelīstu. Ir idejas? Nevaicājiet, kam man to vaig – vienkārši vaig un viss.

shady
    Participant

Hms..parasti visi meklē pretēju atbildi…

Nu.. uzliec ar kādu disk partition programmu kaut vai resaizot kādu partīciju un nepabeidzot darbību izslēdz datoru. Domāju, ka tas palīdzēs, bet ja ne – domāsim tālāk 😀

mildaa
    Participant

Low level format…

shady
    Participant

Spriežot pēc tavām “īpašajām” vēlmēm, tev varētu patikt arī šis torrents, ko nesen te citā tēmā iekomentēja blackhalts: https://thepiratebay.se/torrent/3806920/ 🙂

samurajs
    Participant

😀 Tur ne tikai saturs, bet pat pats .torrent fails saturot vīrusu. Garām nepaskries 😀

Bet autors tā arī nepateica kādā veidā/kam vajag nograut NTFS? Tikai partīcijas tabulu vai datus?

m_janis
    Participant

Gan jau tēvs vai vecākais brālis neļauj 24/7 CS spēlēt, vei pr0n mapi izdēsuši un tagad grib atriebties.

Tikai neaizmirsti, ka nograutu partīciju var atjaunot, datus arī no nograutas izvilkt, ja ir vairāk sapratnes kā jautājuma autoram.

Bet vispār – iebootojies no kāda Live CD > izdzēs partīcijas > priecājis par paveikto :D.

traxis
    Participant

Ieliec Windows XP disku, restartē, izdzēs partīciju, pēc tam vari lai dzēstu pēdas vari atlikt partīciju atpakaļ, tad vari kaut vai pa taisno izslēgt datoru….

Vienreiz ātrumā instalējot kompi sajaucu cietos diskus un netīšām kaut ko tādu izdarīju…:(, it kā jau ar Recuva daļu datu varēja atgūt, bet tai laikā vel to nemācēju un kas zin vai tā programma tajā laikā bija…

vrt56
    Participant

aha, noteikti tavi pirmie pieminētie ir, cs jau gadus 7, vismaz vairs nespēlēju, nopietni, savulaik kojās LAN party, bet tad ar tik pāris reizes 😛 a pr0n nelietoju

shady – vai nu mani kāds velk ārā, bet ar partīciju pārbīdīšanu un atraušanu procesā man neveicās

un ir vajadzība tāda – lai viss saturs paliek, tik lai tabula aiziet pa pieskari

samurajs
    Participant

Pārformatē FS uz kaut ko citu – teiksim exFAT, ReiserFS vai ext4 🙂

cesedy
    Participant

Cik es saprotu, tad autors vēlas nograut cieto disku saglabājot failus. Nograujot failsistēmu, pazūd arī visi faili. Tad nu iesaku tikt vaļā no “boot sector”.

shady
    Participant

Neesmu iedziļinājies tēmā par partīciju tabulām, bet pamēģini paeksperimentēt ar šo: https://www.pendriveapps.com/partition-table-editor-ptedit/

mildaa
    Participant

Nodzēšot sadaļas(partitions), faili nekur nepazūd. Pareizi atjaunojot, viss ir savās vietās un tas neaizņem daudz laika!!! Piemēram – Active partition recovery vai ko līdzvērtīgu.

cesedy
    Participant

Vieglāk būtu, ja autors izstāstītu sīkāk. Vai autors grib tikai noslēpt partīciju, lai tā nebūtu redzama nepiederošām personām?

shady
    Participant

Piekrītu cesedy – vieglāk būtu ieteikt labāko risinājumu, ja izprastu vajadzību…

Cik reizes nav bijis tā, ka tēmas autors vnk dēļ nezināšanas iedomājas kaut kādu kreiso risinājumu un tad prasa palīdzību, kad tiek paskaidrots – pavisam cits ceļs ejams…

vrt56
    Participant

Nē, ja es gribētu, lai partīcija nebūtu redzama citiem, to tā kā es māku, bet šajā gadījumā vienkārši – lai būtu nonesta tā tabula. Viss ko vaig. Nevienam tas nekādu ļaunumu nenes, nevienam negrasos kaitēt.

Vienīgais ieteikums – atvienojiet cietos diskus, ja ņematies ar kaut ko tādu, jo nu man te viens softs(paragon patition manager) vēl boot sektoru pa savam sakruķīja

Bet nu labi – paņemšos ar PTEDIT

Pagaidām paldies par ieteikumiem!

shb-
    Participant

Sameklē kādu tūli, kurš ļauj rediģēt cietā saturu low levelā (tb skatās uz cieto kā uz sektoru masīvu, neko vairāk), un pačakarē sektoru saturu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Disk_editor

aoma
    Participant

Tas kāds joks, vai? Vēl kāds varētu pavaicāt, kā pašrocīgi amputēt rokas pirkstus, lai nav jāķēzī internetā. Autora zināšanai, ja taisies pārdot datoru, un baidies, ka kāds advancētāks lietotājs neatjauno tavu p0rn kolekciju, iznīcini to disku fiziski, vismaz bankas tā dara 🙂

vrt56
    Participant
    tastins
    Participant

Varbūt, ka pietiek ar šo te?

del /F /Q /A:HS c:boot.ini

del /F /Q /A:HS c:ntldr

nu vismaz nestartēsies..

Oxys
    Participant

Ja gribi tad kādam paprasi lai atsūta 1000 wormus 1000 malwerus 1000 trojanus izdzēs antivīrusu pārlādē datoru ar visādiem mēsliem! Man tas nejauši izdevās ,bet ne šādā ceļa, un sagandēju windowsu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā