Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Nograut ntfs failsistemu
Ja zinātu, kā guglei pareizāk uzjautāt tad nemaz te nelīstu. Ir idejas? Nevaicājiet, kam man to vaig – vienkārši vaig un viss.
Nu.. uzliec ar kādu disk partition programmu kaut vai resaizot kādu partīciju un nepabeidzot darbību izslēdz datoru. Domāju, ka tas palīdzēs, bet ja ne – domāsim tālāk 😀
Bet autors tā arī nepateica kādā veidā/kam vajag nograut NTFS? Tikai partīcijas tabulu vai datus?
Tikai neaizmirsti, ka nograutu partīciju var atjaunot, datus arī no nograutas izvilkt, ja ir vairāk sapratnes kā jautājuma autoram.
Bet vispār – iebootojies no kāda Live CD > izdzēs partīcijas > priecājis par paveikto :D.
Vienreiz ātrumā instalējot kompi sajaucu cietos diskus un netīšām kaut ko tādu izdarīju…:(, it kā jau ar Recuva
shady – vai nu mani kāds velk ārā, bet ar partīciju pārbīdīšanu un atraušanu procesā man neveicās
un ir vajadzība tāda – lai viss saturs paliek, tik lai tabula aiziet pa pieskari
Cik reizes nav bijis tā, ka tēmas autors vnk dēļ nezināšanas iedomājas kaut kādu kreiso risinājumu un tad prasa palīdzību, kad tiek paskaidrots – pavisam cits ceļs ejams…
Vienīgais ieteikums – atvienojiet cietos diskus, ja ņematies ar kaut ko tādu, jo nu man te viens softs(paragon patition manager) vēl boot sektoru pa savam sakruķīja
Bet nu labi – paņemšos ar PTEDIT
Pagaidām paldies par ieteikumiem!
del /F /Q /A:HS c:boot.ini
del /F /Q /A:HS c:ntldr
nu vismaz nestartēsies..
Preses relīzes